Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

laska 180 cm, która nie jest szczupła robi się w moich oczach podobna do mężczyzny.

czy to oznacza, że również wyrasta jej penis i dostaje owłosienia na klacie?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem! :evil:

No wiesz, mężczyźni dosyć często mają ginekomastię, więc u faceta może pojawić się nawet dosyć pokaźny biust. :evil:

Hirsutyzm u kobiet też nierzadko się zdarza. Z penisem już gorzej. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miałem kochankę, która w szpilkach była wyższa ode mnie i nie miałem z tym problemu, przynajmniej się nie garbiłem :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zazwyczaj wtedy jestem wyższa od partnera, ewentualnie jesteśmy bardzo zbliżeni wzrostem, różnice są minimalne. No może taki Prokop by nade mną górował. Ale czasem lubię poczuć się małą kobietką, a to nie jest takie proste. :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, ja protestuję przeciwko utożsamianiu bycia facetem z zarostem na klacie! :evil: :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm... ja nie mam problemu gdy partnerka jest wyższa. nie jestem wysoki, ale nie mam tez kompleksów na tym punkcie. gdy mała miss zakłada szpilki... zwłaszcza te czerwone to jest wyższa ode mnie... i bardzo zwraca na siebie uwagę :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze lubiłem wysokie kobiety (170-180 cm). Chyba wynikało to z tego, że grałem w siatkówkę dużo :evil: I nawet nie przeszkadzało mi, że przy moich 185, taka 180 w szpilkach mogłaby być wyższa :)

Teraz za to jakoś mam ochotę na filigranowe dziewczyny tak do 170. Ciągle się zmieniamy :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! To faktycznie byłabym od Ciebie trochę niższa. :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze że mówimy ogólnie o wzroście, nie zaś o długości penisa :evil: :evil: Jak byś takim dwu metrowym pytongiem postraszył, to bój się Boga!

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...