Skocz do zawartości
Zouza

Wyższa partnerka

Rekomendowane odpowiedzi

Taki "Facet na miarę" jak się okazuje też może się spodobać kobiecie, która zawsze preferowała większych (wzrostem) mężczyzn :) Prawda li to Drogie Panie, czy jedynie literacka fikcja? Ja nie spotkałem jeszcze kobiety, która w pełni komfortowo czułaby się przy niższym mężczyźnie. No ale trudno ślepemu rozmawiać o kolorach... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie spotkałem jeszcze kobiety, która w pełni komfortowo czułaby się przy niższym mężczyźnie.

Ja też nie :D Ale wiem, że w pewnych sytuacjach, względem niektórych osób, przymykamy oko na pewne "niedogodności" :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie spotkałem jeszcze kobiety, która w pełni komfortowo czułaby się przy niższym mężczyźnie.

Spotkałeś, spotkałeś. Przecież się spotkaliśmy w Łodzi. :D

Mój były narzeczony był niższy i czułam się bardzo komfortowo. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój były narzeczony był niższy i czułam się bardzo komfortowo. :P

Jestes pewna? Bo jednak jest BYŁY :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak jest Chłopaki - przeszkadza ta różnica czy kręci???

hmm..............ciężko powiedzieć, nie spotkałem jeszcze kobiety wyższej o 20 cm w szpilkach ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rożnica wzrostu nie jest istotna kiedy między stronami jest to coś co pociąga ich do siebie. Dotyczy to zarówno układu kobieta-mężczyzna jak i odwrotnie. Oczywiście są stereotypu, gdzie mężczyzna musi być co najmniej 10 cm wyższy, ale tak samo w tych stereotypach osoby z naszego forum to odszczepieńcy. W mojej ocenie nie jest to istotny czynnik.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... Może jesteś tak wysoki że tylko Małgosia Dydek ci pozostaje  :facepalm:​ 

A znałem i dość często widywałem.. Podobno miała 212 ale jak stanęła prosto to 216. Przyznam , że różnica 20 kilku cm robiła na mnie wrażenie..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam....

Jestem niewysokim meżczyzna mam 172cm więc ...jeśli nawet kobieta ma 160cm a ubierze szpilki powiedzmy 15cm to już bedzie wyższa niż ja.

Powiem szczerze ze mnie bardzo kręcą wysokie kobiety a do tego jeszcze w szpilkach ......

niestety seks w niektórych pozycjach jest mało komfortowy ale kiedy jest podniecenie to czasami to umyka na drugi plan i człowiek sie stara zeby była fajna zabawa....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki "Facet na miarę" jak się okazuje też może się spodobać kobiecie, która zawsze preferowała większych (wzrostem) mężczyzn :) Prawda li to Drogie Panie, czy jedynie literacka fikcja? Ja nie spotkałem jeszcze kobiety, która w pełni komfortowo czułaby się przy niższym mężczyźnie. No ale trudno ślepemu rozmawiać o kolorach... :)

Tak, prawda to. Wzrost, waga i inne parametry, kiedy spotyka się  mężczyznę naprawdę interesującego, to pierdoły nie warte zawracania sobie nimi głowy.

Czy czułabym się komfortowo z niższym od siebie...  tego nie wiem ale wiem na pewno że mimo iż gustuję w wysokim  wzroście i masywnej  budowie , to kiedyś, kiedyś, kiedy trafiłam na tego właściwego Mężczyznę ani trochę  mi nie przeszkadzał jego wzrost,  ex equo z moim... czyli zaledwie 160 .

•  
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

KCS ma 193:):):) Moja ślicznota ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...