Skocz do zawartości
JimmyHatchet

Wymiana żon na weekend

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając fajne :P strony napotkałem się na serie czeskich filmów, gdzie mężowie wymieniali się swoimi żonami na kilka dni, np na weekend :) 

kobiety się pakowały, zabierały walizki i jechały do innego :D

co sądzicie ? czy to fajne ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem takie filmy w sieci, nawet mi się to podobało. Może zdarzały się takie przypadki wśród użytkowników tego forum?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, czego to ludzie nie wymyślą :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

napotkałem się na serie czeskich filmów

To jest Reality Show takie samo jak gotowanie na ekranie, wymyślone przez tych, którzy robią zdziwione oczy gdy im ktoś mówi o cuckoldzie. To nie są Czeskie filmy, tylko jest to Czeska edycja tego Reality Show.

Może zdarzały się takie przypadki wśród użytkowników tego forum?

Podejrzewam że zdarzały się przypadki u nas, że ktoś ogląda Reality Show :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie wyreżyserowane i przyjemnie się ogląda :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię czeskie produkcje, fajne są :) A taką żonę na wymianę bym chętnie pod swój dach przyjął i maksymalnie wykorzystał!!! Zagoniłbym ją do zrobienia wszystkiego z czym moja się ociąga  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię czeskie produkcje

Tego bardzo brakuje u nas :( jak mawiał klasyk "nie wierzę że w 40 milionowym kraju .....itp"
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...