Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Kolor mi nie pasuje

warto wiedzieć że biel też ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ko­bieta nie po­win­na być gor­sza od anioła, mężczyz­na zaś tyl­ko trochę lep­szy od diabła."

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ko­bieta nie po­win­na być gor­sza od anioła, mężczyz­na zaś tyl­ko trochę lep­szy od diabła."

Pisząc te słowa masz na myśli psyche czy soma? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się offtop zrobił...

myślałam, że tu zasyp fotek będzie...

Tak wiem, że w wielu galeriach piękna bielizna na pięknych właścicielkach pojawia się, ale "indywidualnie", a fajnie by było zbiorczo, skoro już tutaj, w temacie, jesteśmy...

I co prawda, bielizna jest moja własna, a nie "mojej Pani", ale i tak wrzucam. Poza tym Wujaszek leniuszek jest trochę i już widze jakby mu się chciało foto szukać i dodawać. :P

Więc-wyręczam Cię Kochanie, robię to w imię naszej miłości :*

post-15870-0-73136000-1486727539_thumb.jpg

post-15870-0-73682800-1486727540_thumb.jpg

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się offtop zrobił...

myślałam, że tu zasyp fotek będzie...

Tak wiem, że w wielu galeriach piękna bielizna na pięknych właścicielkach pojawia się, ale "indywidualnie", a fajnie by było zbiorczo, skoro już tutaj, w temacie, jesteśmy...

I co prawda, bielizna jest moja własna, a nie "mojej Pani", ale i tak wrzucam. Poza tym Wujaszek leniuszek jest trochę i już widze jakby mu się chciało foto szukać i dodawać. :P

Lubie przezroczystości XD

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakie piękne słowo, też bym troszkę.............................po wyręczał ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...