Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię się w body

Lubie CIE w body

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię się w body

Zdecydowanie lubię Cię w body!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię się w body

ja też Cię lubię w body....

ale poczytać też Cię lubię

piękne ujęcie, piękna scena 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić mojej Pani wypasiony biustonosz.

Jedna! Nie kupuj sam. Biustonosz poza walorem estetycznym, właściwie przede wszystkim, powinien być idealnie dobrany. Zapewniać komfort i wygodę. Najbardziej zmysłowy biustonosz ale niedopasowany będzie drażnił zamiast cieszyć. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o bieliznę to czasami lubię jak Aniołek założy coś takiego :

Niestety nie ma opcji "Lubię to bardzo!!!", bo właśnie taką bym kliknął.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić mojej Pani wypasiony biustonosz. Jakieś rady?

Kup najdroższy jaki zobaczysz na wystawie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o bieliznę to czasami lubię jak Aniołek założy coś takiego :

Super wdzianko i ekstra zdjęcie.

Sexowne ciało !

Max punktów ode mnie !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupy bielizny przeważnie robi mój pan, zwykle to intimissimi, triumph, palmers i w mniejszych sklepikach marek których nie pamiętam, czasem jakiś drobiazg z sexshopu ( ażurowe majtki ), odkrył nawet małą manufakturę w Krakowie, która szyje pasy do pończoch i sprzedaje do nich "nylony" ( oczywiście zostałam i tym obdarowana).

Jeśli zastanowię się dłużej to najbardziej lubię zostać, w wiadomej sytuacji, w pończochach i szpilkach ( te szpilki trochę ryzykowne i niebiezpieczne, ale...), czasem w jakiejś fikuśnej bluzce...

pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...