Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam białe pończochy pas i wszystkie koronki kocham do tego lubię szpilki ale równiez trampki, mini i Zakolanowki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że mam bzika na punkcie pończoch, rajstop, szpilek, delikatnych sandałków na szpilce, seksownej bielizny etc. mam do szanownych Pań pytanie - jakich firm nosicie pończochy, bieliznę i czy lubicie mieć te elementy damskiej garderoby na sobie w czasie uprawiania seksu? Proszę o luźne wypowiedzi. Męskie zdanie też będzie w tej kwestii mile widziane. Z góry dziękuję :) Mnie osobiście podobają się zwłaszcza takie cuda jak na załączonych fotkach. Chyba bardzo rzadko u nas w Polsce spotykane.

Na mnie tego rodzaju fatałaszki jak przedstawione na zdjęciach działałyby wręcz odpychająco i aseksualnie. Chyba zwyczajnie jestem tradycjonalistą i uważam, że nie ma nic bardziej seksownego niż czarna koronkowa bielizna, do tego klasyczne pończochy oraz odpowiednio dopasowany koronkowy pas do pończoch. 

post-9800-0-59329800-1514390177_thumb.jpg

post-9800-0-28968400-1514390187_thumb.png

post-9800-0-56520900-1514390196_thumb.jpg

post-9800-0-37816500-1514390206_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja coś dorzucę.

Kilka fotek mojej małej. Widok seksownego ciałka w ładniej bieliźnie to jest to:)

Bardzo zgrabne nóżki, a siateczkowe rajstopy tylko wzmagają apetyt na nie żeby je wymasować dłońmi.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o bieliznę to czasami lubię jak Aniołek założy coś takiego :

Prawdziwie drapieżny z Ciebie aniołek, do "schrupania" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my jakiś czas temu kupiliśmy z Elą bieliznę-niebieliznę. Mieliśmy taką zajawkę, że Ela w stroju pielęgniarki miała wykonywać mi różnorodne "zabiegi". Okazało się, że stroje stylizowane nam nie odpowiadają. Zakupiliśmy profeskę - fartuch + klapki i taki trochę mniej profesjonalny czepek. Ela występuje w fartuchu na gołe ciało i klapkach na bose stopy - dodatkowo paznokcie u stóp i rąk pomalowane na czerwień w kolorze krzyżyka na czepku - zapewniam, że jest na co popatrzeć :)

Przyjemnie jest delektować się widokiem Twojej Pani przebranej za pielęgniarkę, a następnie powoli ściągać z niej to wdzianko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również uwielbiam kupować seksowne ciuszki dla mojego skarga. Przez ok 10 lat uzbierała się już naprawdę imponująca kolekcja. Brakuje jednak w niej kilku rzeczy. Najbardziej choruje na prawdziwe nylony i myślę, że to będzie kolejny zakup

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.02.2017 o 21:00, Adalbert pisze:

Jako, że mam bzika na punkcie pończoch, rajstop, szpilek, delikatnych sandałków na szpilce, seksownej bielizny etc. mam do szanownych Pań pytanie - jakich firm nosicie pończochy, bieliznę i czy lubicie mieć te elementy damskiej garderoby na sobie w czasie uprawiania seksu? Proszę o luźne wypowiedzi. Męskie zdanie też będzie w tej kwestii mile widziane. Z góry dziękuję :) Mnie osobiście podobają się zwłaszcza takie cuda jak na załączonych fotkach. Chyba bardzo rzadko u nas w Polsce spotykane.

post-20988-0-53860800-1486241064_thumb.jpg

post-20988-0-57762500-1486241075_thumb.jpg

post-20988-0-76140000-1486241149_thumb.jpg

post-20988-0-41013400-1486241189_thumb.jpg

Kompletnie mnie to nie kręci. Preferuję styl sportowy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio odkryłam firmę Mediolano. Mega zmysłowa bielizna i bez tych wypychaczy udających biust .W końcu ktoś robi cienką i delikatną bieliznę dla mego ciała. Sama cienka siateczka dobrze zaprojektowana, skrojona i uszyta.

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2022 o 13:39, Dragonfly pisze:

Ostatnio odkryłam firmę Mediolano. Mega zmysłowa bielizna i bez tych wypychaczy udających biust .W końcu ktoś robi cienką i delikatną bieliznę dla mego ciała. Sama cienka siateczka dobrze zaprojektowana, skrojona i uszyta.

To poproszę o prezentację zakupionej bielizny na jej właścicielce.  On ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...