Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

...............no cóż nikogo tutaj nie oceniamy, każdy ubiera się do seksu jak lubi.

Mnie osobiście nie kręcą faceci w takich strojach

.............. Mnie osobiście też nie kręcą, a poza tym temat jest o paniach, a nie o facetach noszących damską bieliznę, więc nie rozumiem dlaczego piszesz o facetach ubierających takie stroje. Natomiast powtórzę, że mam bzika na punkcie pończoch, rajstop, szpilek, delikatnych sandałków na szpilce, seksownej bielizny etc., które to części garderoby mają na sobie kobiety. Tzn. osobiście kręcą mnie kobiety tak ubrane. Żałuję, ale nie mogę już edytować zdania, które otwierało ten temat i dopisać frazy ", które to części garderoby mają na sobie kobiety." Poza tym zacytowałeś fragment mojej wypowiedzi, dlatego można odnieść wrażenie, że to ja się tak ubieram, a tak nie jest. Następnym razem będę bardziej ostrożny w zakładaniu tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz jaka gapa ze mnie, widocznie nie zrozumiałem zupełnie założeń tematu.

Myślałem że chodzi o bieliznę w jakiej Ty lubisz występować. Przepraszam Adalbertcie.

Wiesz na usprawiedliwienie dodam, że zmylił mnie brak jakiegokolwiek zdjęcia naszych Pań w bieliźnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adalbert! Zibi ironizuje :) Robi to nieustająco. Temat jest zrozumiały :) Luuuuz.

Natknąłem się na niego już kilka razy na forum. Jeśli tak wita nowych użytkowników, no cóż...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natknąłem się na niego już kilka razy na forum. Jeśli tak wita nowych użytkowników, no cóż...

No cóż ja  jednak wolę świadomy wybór partnerów, takie przypadkowe natykanie, budziło by tylko moje rozczarowanie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dużego plusa u nas Zbyszku. K&O

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż ja jednak wolę świadomy wybór partnerów, takie przypadkowe natykanie, budziło by tylko moje rozczarowanie

Chyba że byś się nadział  na coś ekstra...  ;)  :cycki5: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba że byś się nadział  na coś ekstra...  ;)  :cycki5:

Wiki w takim przypadku, też jednak to ja bym wolał nadziać na się, niż nadziać się ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mawiają górale: tak tyż piknie... :P 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nadziać sie..... niby nic a tak cieszy :-) K&O

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...