Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie chyba najlepiej pasuje Intimisimmi,  Triumph i Gorteks. Ale wszystko zależy od budowy ciała, więc nie wszystko dla wszystkich pomimo wielkich chęci :). Także można doradzać i podsuwać pomysły a mogą z tego wyjść nici po prostu ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, wymienione przez Surf firmy produkują staniki (z tych sexy) do pewnego rozmiaru (zwłaszcza Intimissimi). Potem albo rozmiaru nie ma, albo jest, ale zupełnie nie w moim guście. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do takiej kreacji tym bardziej bałabym się tych "majtek" założyć.

Czyli wolałabyś bez majteczek, to było coś pokazać się tak na jakiejś gali ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolałabym bez majtek i z nie aż tak dużymi "pęknięciami" na dole kreacji. Na górze zresztą też.

Less is more. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Less is more.

To rzeczywiście jest bardziej intrygujące, przynajmniej dla mnie. Zawsze wtedy jestem ciekaw co kobieta skrywa pod sukienką ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety, wymienione przez Surf firmy produkują staniki (z tych sexy) do pewnego rozmiaru (zwłaszcza Intimissimi). Potem albo rozmiaru nie ma, albo jest, ale zupełnie nie w moim guście. :P

Tu się zgodzę jeśli chodzi o rozmiarówkę. I tak np. Obsessive ma dziwną i ostatnio odsyłaliśmy seksi koszulkę bo myła za mała. Często w  sprzedaży są 2 rodzaje rozmiarów a przecież powiedzmy że mamy cztery. Tak więc jak pisałam nie wszystko i nie dla wszystkich :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba bielizna z koniakowskich koronek. Owszem - mniej delikatna, ale ten ażur w połączeniu z mocną nitką i świadomość, że nie ma dwochtakich samych egzemplarzy mnie rozwala :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba bielizna z koniakowskich koronek. Owszem - mniej delikatna, ale ten ażur w połączeniu z mocną nitką i świadomość, że nie ma dwochtakich samych egzemplarzy mnie rozwala :D

Też mi się podobają takie koronki ;) ogólnie lubię wszystko seethru

Moja ma taki zestaw ale bez bielizny. Znaczy do czerwonego kapturka nie nisi bielizny. A i moja wygląda znacznie lepiej niż modelka na zdjęciu (większy biust i białe podkolanówki to dwie pierwsze rzeczy jakie widać)

post-21875-0-14969800-1486375117_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ma taki zestaw ale bez bielizny. Znaczy do czerwonego kapturka nie nisi bielizny. A i moja wygląda znacznie lepiej niż modelka na zdjęciu (większy biust i białe podkolanówki to dwie pierwsze rzeczy jakie widać)

No, taki czerwony kapturek to i wilka potrafi wyprowadzić w pole :) A mam pytanie czy nasze Panie lubią zakładać na specjalne okazje takie stroje, jak czerwony kapturek? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to róznie bywa :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...