Skocz do zawartości
Adalbert

Seksowna bielizna naszych Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że mam bzika na punkcie pończoch, rajstop, szpilek, delikatnych sandałków na szpilce, seksownej bielizny etc. mam do szanownych Pań pytanie - jakich firm nosicie pończochy, bieliznę i czy lubicie mieć te elementy damskiej garderoby na sobie w czasie uprawiania seksu? Proszę o luźne wypowiedzi. Męskie zdanie też będzie w tej kwestii mile widziane. Z góry dziękuję :) Mnie osobiście podobają się zwłaszcza takie cuda jak na załączonych fotkach. Chyba bardzo rzadko u nas w Polsce spotykane.

post-20988-0-53860800-1486241064_thumb.jpg

post-20988-0-57762500-1486241075_thumb.jpg

post-20988-0-76140000-1486241149_thumb.jpg

post-20988-0-41013400-1486241189_thumb.jpg

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko Tobie, mnie tez sie podoba taka seksowna bielizna, lubie moja Pania w seksownej bieliznie i inne Panie rowniez  :zabawne:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sexowna bielizna jest nieodzownym dodatkiem do róznego rodzaju uciech, zabaw, doznan itp, nie liczy sie jednak moim zdaniem metka tylko jakosc wykonania, fason, krój tak by bielizna ta odpowiednio podkreślała, eksponowała walory osoby ja noszącej. Styl i gust jest tutaj sprawa priorytetową. Pozdrawiam O.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w 100%  sie zgadzam, nic dodac, nic ujac  i niech tak zostanie  :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jak na razie temat zainteresował panów, a panie milczą. Szkoda :smutny2:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy tu wolno reklamować ale czy ktoś zna sklepy w których można kupić ciekawą bieliznę? inną niż ta spotykana w sklepach w Polsce? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakich firm nosicie pończochy, bieliznę i czy lubicie mieć te elementy damskiej garderoby na sobie w czasie uprawiania seksu?

Nie rozbieram się "do rosołu". Zawsze mam na sobie jakąś bieliznę, najczęściej bodystocking, ewentualnie stanik + pończochy, dopasowaną koszulkę + pończochy. Taki mój mały fetysz, hehe. :P

Ale też nie kręcą mnie inne kobiety, które wskakują do łóżka od razu nago. Jakoś odziera je to z erotycznej aury.

Mnie osobiście podobają się zwłaszcza takie cuda jak na załączonych fotkach. Chyba bardzo rzadko u nas w Polsce spotykane.

Jest  tego od groma i ciut, ciut. ;)

Na trzecim zdjęciu, no pardon, ale wygląda jak podpaska. ;)

Do seksu może i by uszło, do "normalnego" noszenia sobie nie wyobrażam, ale wiem, że są dzielne kobiety, które takie "majtki" noszą. ;)

Nasutniki mi się nawet podobają, ale pod bodystocking. Same w sobie - średnio.

No chyba, że takie, jak ma w awatarze Alice + reszta burleskowego stroju. Może być very hoooot. :D

Ulubione firmy bieliźniarskie, jeśli o biusthaltery chodzi: Panache Masquerade, M&S, niekiedy Gossard.

Polskie firmy mają teraz też naprawdę cudeńka. Niestety w moim rozmiarze - nie ma krojów, które mi się podobają. A jak jest mój rozmiar - to w innym, nieodpowiadającym mi kroju.

Majtki - te firmy, które wymieniłam wyżej. Natomiast czasem widuję takie, które bardzo mi się podobają i kompletnie nie zwracam uwagę na "firmę".

Pończochy, bodystockings - nie zwracam uwagi na firmę, a na wzór/model.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Zouza za rozwinięcie tematu :) Na 3 zdjęciu faktycznie wygląda to jak podpaska, ale na pewno przydaje się to takiej kreacji jak na fotce. Tylko tak ubranej pani raczej na co dzień się nie spotka :)

post-20988-0-63531500-1486331071_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to nie jest raczej styl casualowy. ;)

Ale do takiej kreacji tym bardziej bałabym się tych "majtek" założyć. No chyba, że utrzymywałoby je jakieś dołączone dildo. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...