Skocz do zawartości
Tedik

Ciekawe miejsce na zabawe

Rekomendowane odpowiedzi

Ooooo panie, jesteś normalnie profesjonalistą! :P:D moje miejsca zabaw wyglądają przy tym jak golf 3 przy porsche carrera :D

Bez przesady. To kwestia wieku i fantazji. No i odpowiedniej partnerki :).

To w sumie dzięki niej bo przy niej odkryłem swoja ukryta naturę ;)

A lista no cóż ja bliżej emerytury niż studiów ;)

Może kiedyś opisze najciekawsze przygody :) bo ta lista to tylko niektóre z tematów godnych polecenia :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Przy plaży a obok pływało trochę ludzi w maskach i widziałem kilka oburzonych kobiet i kilku gości co strasznie często przepływali obok nas :) (eh Ibiza magiczne miejsce)

2. Na dachu kamienicy a sąsiednie bloki wysokie. Potem policja łaziła po sąsiadach i się pytała czy wiemy kto na dach wchodził ;)

3. W kinie.

4. W szkolnej toalecie. (tak dawno temu)

5. W autobusie tylko lodzik bo partnerka była panikara.

6. Pomieszczenie sauny na siłowni.

7. Biblioteka miejska.

8. Na basenie. ( mam zakaz wstępu na tamten basen)

Wiem szału nie ma ale jeszcze całe życie przede mną!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- omega, nie wiedziałem, że jest tak silny klub omegowiczów, a także kilkadziesiąt innych jachtów

- cmentarz, granitowy nagrobek, sorry, mam nadzieję, że właściciel się choć trochę "ożywił"

- na wersalce przed telewizorem, pod kocykiem, niby nic, ale w pokoju siedzieli przyszli teściowie

- w piwnicy na koksie (ten z węgla), nie wiem czemu ona nie była zachwycona a przecież wspieraliśmy polskie górnictwo!

- pomost nad jeziorem, tuż przed świtem, nikogusieńko, a potem gromkie oklaski od kilku osób

- Bałtyk, zimnooooo, wokół wiele osób, a my tak pływamy, pływamy, stoimy, drżymy

- młodziutki sosnowy zagajnik, odludzie, my na kocyku, a obok jak się okazało, obok dwóch chłopców patrzących i walących konia, doszliśmy razem we czwórkę ;)

- "Mysia wieża" w Kruszwicy, polecam, piękny widok!

Jak jeszcze coś wygrzebię w pamięci to uzupełnię. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

młodziutki sosnowy zagajnik, odludzie, my na kocyku, a obok jak się okazało, obok dwóch chłopców patrzących i walących konia, doszliśmy razem we czwórkę ;)

Ciekawe jak by zareagowali gdyby dostali zaproszenie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomost na fiordzie w Norwegii przykryci śpiworem oraz koja dziobowa na jachcie podczas żeglugi na morzu północnym.

Namiot nad morzem

Szczere pole w samochodzie

Palcówka w autokarze pełnym ludzi wracając z Włoch

Na łóżku piętrowym na górnym poziomie i w pozycji na jeźdźca :)

Ławka w parku widząc w oddali żar palącego papierosa.

Poza tym to już klasyka, łóżko, wanna, podłoga

No i jeszcze w ogródku działkowym na trawniku pod gołym niebem przy palącym się ognisku.

Aaaa i lód na pomoście nad jeziorem Sławskim :)

Ech. To były fajne czasy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Magiczny akademik - łóżko po przekątnej do drzwi ( które były otwarte jak się okazało :D  )
- i te koedukacyjne prysznice na "damskim piętrze" .

Ostatni rząd w autobusie komunikacji miejskiej :rolleyes:

- na wersalce przed telewizorem, pod kocykiem, niby nic, ale w pokoju siedzieli przyszli teściowie

Widzę, że nie jestem jedyny :-D

Na krześle szurającym po parkiecie gdy pokój pod, jej rodzice mieli gości. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie to że teraz wszyscy mają aparaty bardzo dobrej jakości w komórkach to takie publiczne atrakcje byłyby częste.

Pamiętam xx lat temu parę która sobie na boisku w parku szalała. Co jakiś czas ktoś przechodził bokiem a chłopak/facet robił dziewczynie minetę i był tym w 100% pochłonięty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks wśród łanów zbóż. Takie wysokie zboże było, złociste, sierpniowe.

...a za nami kombajn :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było :

- na plaży w dzień i w nocy

- na płazy w wodzie w tłumie ludzi ale to tylko palcóweczka ale jeden koleś cały czas snurkowal dookoła nas a moja luba szeroko rozkładała buźki pływając na materacu. I doszla.

- w Chorwacji na skałkach w rożnych konfiguracjach w środku dnia mocno wyeksponowanii zarówno sex laseczka i minetka

- na masce samochodu na parkingu w lesie w ciagu dnia

- w namiocie jak spało z nami 3 innych chłopaków

- palcóweczka i trzepanie w kinie

- w hotelu - przy oknie miał taka fajna półeczkę miejo wyłożona a ok przeciwnej stronie był budynek mieszkalny ok 20 m. Był wieczór a my mieliśmy zapalone światło i na tej poleczce rożne konfiguracje, łącznie z wężem od tylu kiedy piersi mojej pani sie rozpłaszczamy na szybie :)

- oczywiście łódzkimi i palcóweczka podczas jazdy samochodem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie było:
- samochód na parkingu

- samochód podczas jazdy

- w morzu

- na plaży

- w przebieralni

- na blacie w kuchni

Nie, nie chwileczkę. To fantazje w mojej głowie, chyba nie do zrealizowania.

Ciekawe miejsce u mnie... hmmm - w nogach łóżka  :lach:  - śmiech udawany, ale łzy są prawdziwe.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...