Skocz do zawartości
Tedik

Ciekawe miejsce na zabawe

Rekomendowane odpowiedzi

VW Garbus, rocznik 1974 , bez ogrzewania, mróz -20 , zakopany w zaspie, a w środku ogień :)

Teraz już takich zim nie ma :(

Coś podobnego mialam w Oplu Manta. Rocznika auta nie pomnę. Kochanek rocznik 1973 :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mielismy nad rzeka takie miejsce gdzie tylko auta sie zmienialy 2-4 aut caly czas nocami tam bylo... czasem tam policja podjezdzala i kontrolowala dokumenty :) to byly czasy.... niedzielne popoludnie i seks w srodku lasu w aucie a tu grupa 20 ludzi spacerkiem w gore kolo naszego auta. Fiat 126p tez byl i maska poloneza. Łąki i pola. Nad brzegiem jeziora tez kilka razy sie zdarzylo. Moja zona robila to jeszcze w autobusie ale to nie ze mna:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O bałem się, że nic nowego nie dopiszę do tematu ;) no bo samochody, zboża, lasy i ambonki już były. Ale drzewo - chyba sosna, samotna w środku pól, taka mocno pokręcona i powywijana. Parę metrów nad ziemią więc trzymać trzeba było się mocno, bo gałąź na której cały spektakl się odbywał była raczej wąska - dobrze że wytrzymała :) To były czasy! A i pamiętam nazwę pobliskiej wsi - Złota Woda. No zawsze jak tamtędy przejeżdżam to mam szerooooki uśmiech.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W samochodzie zaparkowanym w środku lasu :) niby nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że jak tylko zdążyliśmy się w miarę odziać, to do szyby zapukał policjant i poprosił o dokumenty, nie mam pojęcia jak długo i czy w ogóle nas obserwowali :) komentarz panów mundurowych bezcenny cytuję: "teraz sprawdzimy czyja to żona i czyj mąż" :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...Jeszcze pikantniej by było gdyby była żoną tego co zapukał... :->  :redevil: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko najciekawsze tylko (było tego troszkę ):

1) Przystanek autobusowy w Warszawie nocą - w trakcie zatrzymujący się nocny autobus z wysiadającymi pasażerami nikt nie protestował w związku z widokiem ,

2) Skwer wieczorkiem w centrum Gdańska obok spacerowicze - zero reakcji

3) U stup barbakanu w Warszawie - przyglądała się grupa kilkunastu osób z góry barbakanu. Na koniec dostaliśmy brawa.

4) Autobus PKS na tylnym siedzeniu wieczór pusty prawie autobus ale kierowca coś zauważył bo światło zgasił

5) Laska przy ruchliwej szosie niedaleko Janek pod Warszawą (2-3 samochody na minutę) . jeden z kierowców zawracał trzy razy :)

6) Parking przy trasie Warszawa - Gdańsk (tzw. 7) duży parking z TIT-ami. Widzów sporo ale bez protestów i sensacji:)

7) Stolik przed domkiem kempingowym w ośrodku na jeziorami gdzieś w Polsce ;) Wieczór akurat na stolik padało światło z latarni więc byliśmy świetnie widoczni. W trakcie przyłączył się sąsiad lat 23 z dziewczyną. On działał ona patrzyła. Niestety na drugi dzień były protesty sąsiadów z drugiej strony domku pary emerytów. W sumie głównie ona protestowała i zmyła głowę kierownikowi ośrodka :).

Było tez troszkę innych mniej hmmm... spektakularnych - przedział sypialny w trakcie wjazdu na pociągu na peron ona naga oparta o okno ja od tyłu działałem, pociąg kolejki podmiejskiej, metro warszawskie. No w metrze było szybko bo troszkę baliśmy się interwencji policja tam są kamery wszędzie. Była myjnia samochodowa samoobsługowa moja Pani całkiem nago najpierw umyła autko potem dała mi to co miała najlepszego ;); było kino, była plaża w Gdańsku. No ogólnie lubię takie akcje :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1) Przystanek autobusowy w Warszawie nocą - w trakcie zatrzymujący się nocny autobus z wysiadającymi pasażerami nikt nie protestował w związku z widokiem ,

3) U stup barbakanu w Warszawie - przyglądała się grupa kilkunastu osób z góry barbakanu. Na koniec dostaliśmy brawa.

4) Autobus PKS na tylnym siedzeniu wieczór pusty prawie autobus ale kierowca coś zauważył bo światło zgasił

5) Laska przy ruchliwej szosie niedaleko Janek pod Warszawą (2-3 samochody na minutę) . jeden z kierowców zawracał trzy razy :)

6) Parking przy trasie Warszawa - Gdańsk (tzw. 7) duży parking z TIT-ami. Widzów sporo ale bez protestów i sensacji:)

7) Stolik przed domkiem kempingowym w ośrodku na jeziorami gdzieś w Polsce ;) Wieczór akurat na stolik padało światło z latarni więc byliśmy świetnie widoczni. W trakcie przyłączył się sąsiad lat 23 z dziewczyną. On działał ona patrzyła. Niestety na drugi dzień były protesty sąsiadów z drugiej strony domku pary emerytów. W sumie głównie ona protestowała i zmyła głowę kierownikowi ośrodka :).

Było tez troszkę innych mniej hmmm... spektakularnych - przedział sypialny w trakcie wjazdu na pociągu na peron ona naga oparta o okno ja od tyłu działałem, pociąg kolejki podmiejskiej, metro warszawskie. No w metrze było szybko bo troszkę baliśmy się interwencji policja tam są kamery wszędzie. Była myjnia samochodowa samoobsługowa moja Pani całkiem nago najpierw umyła autko potem dała mi to co miała najlepszego ;); było kino, była plaża w Gdańsku. No ogólnie lubię takie akcje :)

Marek? To Ty???

Żartowałammmm....

Mam głupawkę !!! :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marek? To Ty???

Żartowałammmm....

Mam głupawkę !!! :lach:

Haha. no niestety nie Marek. Chyba powinienem żałować ;)?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo panie, jesteś normalnie profesjonalistą! :P:D moje miejsca zabaw wyglądają przy tym jak golf 3 przy porsche carrera :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...