Skocz do zawartości
Tedik

Ciekawe miejsce na zabawe

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie, nigdy nie zapomnę fajnego seksu na ambonie myśliwskiej.

Kochany Stówo, a nasz sex po weselu, gdy kilka osób spało w tym samym pokoju? Wg mnie nasza ambona ok, ale to było bardziej podniecające;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdy kilka osób spało w tym samym pokoju?

No i to właśnie idealnie do przywołanego przeze mnie tematu pasuje. Bo pokój - miejsce, jak miejsce, zwyczajne ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

6. Szlak górski (ale to szybki numerek - patrząc czy nikt nie nadchodzi) - więc się chyba nie liczy :)

Liczy się liczy :D

Cholera, że wtedy nie nadchodziłem :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na łódce to jeszcze nie wyczyn - spróbowalibyście wypłynąć bączkiem na środek jeziora, wskoczyć do wody i chowając się za łódką przed wędkarzami kochać się w wodzie. Było bardzo klimatycznie, choć najbardziej utkwiło mi w głowie, że moja ówczesna partnerka nie była w stanie wdrapać się z powrotem na łódkę i musiałem ją podholować do brzegu za łódką  :-> Poza tym były takie scenerie jak:

- las (dokładnie Puszcza Kampinoska tuz przed zmrokiem) a wcześniej spacer z coraz mniejszą ilością ciuszków :rolleyes:

- Fiat 126p (z lewarkiem między nogami) :dobre: 

- malinowy chruśniak w trakcie pracy ("praktyk studenckich") w Anglii  ;)

- łóżko piętrowe w akademiku po pijaku (pamiętam tylko początek i jak się ocknąłem siedząc na niej), ale podobno było bosko  :D

- kabriolet pod miastem z widokiem na gwiazdy  ^_^

To tak na szybko 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm

1. w pociągu pospiesznym

2. W fiacie 126p pod miastem ( to było wyzwanie)

3. Golf I pod miastem

4. Na plaży w ciągu dnia i również w nocy

5. W parku o godzinie 16:00 w centrum miasta

moim marzeniem jest dołączyć do elitarnego klubu "Mile High Club" :)

Husbend

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam trampolinę. Należy sie jednak dobrze zsynchronizować. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając już zabawy w rożnych autach to najfajniejsze miejsce jakie mi zapadło w pamięci to wejście do urzędu energetycznego :D (żona oparta o drzwi, pora wieczorna poza godzinami pracy i w ręku alkohol). A najśmieszniejsze miejsce to... łazienka w dużej pizzerii, gdy za drzwiami słychać duże ilości ludzi :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już wiem czemu warto kupić kabriolet...

- kabriolet pod miastem z widokiem na gwiazdy  ^_^

W budce telefonicznej z dziewczyną. "Na straży" jej ciut młodsza siostra.

Tylko kiepska ta straż, bo widziałem w witrynie sklepu, że ona zerkała albo na mój tyłek, albo później na końcowego loda (ciężko byłoby mojej dziewczynie iść z wypełnioną muszelką, więc taki finisz).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Balkon w bloku też genialny pomysł, lecz na lato! - osobiście polecam :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...