Skocz do zawartości
Tedik

Ciekawe miejsce na zabawe

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się w jakich ciekawych miejscach lubicie się zabawiać i jakie są najdziwniejsze, ulubione oraz te "nielubiane" miejsca na zabawę? Czy lubicie "poświntuszyć" w jakikolwiek sposób w miejscach które przez zwykłego szarego człowieka uznane by były za głupie? Albo czy macie fantazje na temat miejsc w których chcielibyście to zrobić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapewne najwygodniej dla każdego jest w łóżku ale są miejsca w których serce bije mocniej :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacji nie było ;)

Seks wśród łanów zbóż. Takie wysokie zboże było, złociste, sierpniowe. Ja byłam piękna, prawie nieletnia...

Seks na łódce żaglówce Omedze. Na bomie był zamontowany namiot. Ciemno jak w dupie. A przez buju buju w tych egipskich ciemnościach dostałam choroby morskiej.

Więcej grzechów nie pamiętam...

Teraz jestem leniwa: ma być ciepło i wygodnie, i bezpiecznie.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje najdziwniejsze to był autobus w ciągu dnia. Natomiast jest to żaden wyczyn w porównaniu ze znajomymi, którzy w pałacu kultury w głównym wejściu do muzeum techniki zaplątani w takie okrutne, długie, bordowe kotary w trakcie gdy zwiedzający tamtędy przechodzili... To jest wyczyn i żądza spełnienia !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć przez lata zdarzyło się seksić w różnych dziwnych miejscach jak plaża, samochód przy ruchliwej drodze, w firmie na biurku, ale najbardziej miło wspominam Toyotę Yaris, wracaliśmy z plaży z nocnej kąpieli nago gdy z plaży przegoniła nas burza. Staliśmy autem na środku polnej drogi, a w koło istne pandemonium... w środku zresztą też. Ale jednak najlepsze akcje odstawialiśmy w dużym, wygodnym łóżku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Winda w akademiku, późno w nocy kiedy wszyscy (?) spali. To było po typowej studenckiej imprezce :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, nigdy nie zapomnę fajnego seksu na ambonie myśliwskiej.

Wielokrotnie uprawiałem seks właśnie na ambonie myśliwskiej. Można powiedzieć że w pewnym okresie życia, było to moje drugie łóżko.

Czy lubicie "poświntuszyć" w jakikolwiek sposób w miejscach które przez zwykłego szarego człowieka uznane by były za głupie?

Kiedyś odprowadzałem jedną pannę do domu i zebrało się nam na szóstym piętrze wieżowca przed jej drzwiami wejściowymi do mieszkania (do którego nie mogłem wejść) ... o jakiejś... chyba czwartej rano.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks na łódce żaglówce Omedze

trochę ciasno musiało być?;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...