Skocz do zawartości
Coma

MILF z przedszkola?

Rekomendowane odpowiedzi

@Wichura właśnie o to chodzi, zagadanie w celu powiedzenia - "wiem że to Wy", jest zupełnie bez sensu, a z kolei rozwijanie znajomości w wiadomym kierunku też budzi moje wątpliwości, w końcu nasze dzieci jeszcze 8 lat do jednej klasy mają chodzić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
10 minut temu, Menczi napisał:

@Wichura właśnie o to chodzi, zagadanie w celu powiedzenia - "wiem że to Wy", jest zupełnie bez sensu, a z kolei rozwijanie znajomości w wiadomym kierunku też budzi moje wątpliwości, w końcu nasze dzieci jeszcze 8 lat do jednej klasy mają chodzić.

to sam sobie właśnie odpowiedziałeś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@iko no tak, odpowiedziałem, ale w pierwszym poście tu napisałem, że co jeśli oni nas też rozpoznali? Co jeśli rozpoznają. Pewnie widziałaś jakieś moje zdjęcie tutaj, też nie cenzurowałem tatuażu bo nikogo z mojego miasta tu nie było. Na "pojemniku" tatuaż też jest trochę widoczny. U Beti to może być choćby kolor włosów, wisiorek na łańcuszku itd. Może jednak pogadać, zamiast czaić się i myśleć że może nic nie zauważyli. Przecież w łóżku nie musimy lądować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 minut temu, Menczi napisał:

@iko no tak, odpowiedziałem, ale w pierwszym poście tu napisałem, że co jeśli oni nas też rozpoznali? Co jeśli rozpoznają. Pewnie widziałaś jakieś moje zdjęcie tutaj, też nie cenzurowałem tatuażu bo nikogo z mojego miasta tu nie było. Na "pojemniku" tatuaż też jest trochę widoczny. U Beti to może być choćby kolor włosów, wisiorek na łańcuszku itd. Może jednak pogadać, zamiast czaić się i myśleć że może nic nie zauważyli. Przecież w łóżku nie musimy lądować.

no to widzisz, masz już własne doświadczenie związane z tym, jak w przyszłości prezentować zdjęcia i uwierz mi nie tylko tatuaże czy biżuteria są charakterystyczne, można też rozpoznać po umeblowaniu w tle i wielu innych drobiazgach, których osoby umieszczające w sieci zdają się nie brać pod uwagę... 

to masz "nauczkę", to że nie było kogoś z Twojego miasta to nie znaczy że się nie pojawi; dwa są osoby, które nie wpisują swojego prawdziwego miasta a jakieś najbliższe ;)

odpowiadając na Twoje dylematy:

OK - masz zagwozdkę czy Was rozpoznali

po co Ci ta wiedza czy Was rozpoznali? co to w Was zmieni? w Waszej postawie?

moje zdanie, tylko i wyłącznie moje zdanie subiektywne:

jeśli nie jestem zainteresowania ich dalszym poznaniem, jednak ich rozpoznałam i z autopsji wiem, że temat jest delikatny i niepopularny społecznie (jednak ja się go nie wstydzę) to po prostu podeszłabym do kobiety i na spokojnie porozmawiała, że ich rozpoznałam i dodałabym, że czynię to w trosce czy są tego świadomi bo mi nic do tego 

tylko dlatego bym jej to powiedziała, bo może jako i Ty nie zdaje sobie sprawy że tak bardzo łatwo można być rozpoznanym

a jej reakcja - hmmm zależy również od jej kultury osobistej i samego podejścia do tematu - jeśli się zdecydujesz na powiedzenie jej o tym, proszę napisz jak było :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...