Skocz do zawartości
Coma

MILF z przedszkola?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mnie wkurwia takie rozumowanie! Nauczycielka w krótkiej spódnicy=uwolniona spod władzy męża lufa do wzięcia???

Szpilki, to się, kuźwa, nosi w byle dzień.

Napisz smsa teraz - szybciej dostaniesz po pysku i przestaniesz się łudzić.

Skąd tyle agresji. Nie rozumuję w ten sposób. Stwierdziłem fakt. Nie wiem czy jest lufą do wzięcia. Natomiast ładnie i kusząco wyglądała. Ot taki lekki post napisałem a tu już mi życzą żebym w pysk dostał.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twój post nie zawierał a sobie komplementu pt. "Wyglądała pięknie".

Nie lubię, kiedy mężczyzna mówi o kobiecie w pogardliwy sposób. A tak to zrobiłeś, świadomie czy nie.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tu już mi życzą żebym w pysk dostał.

Nie marz się . Dla faceta dostać w pysk to ryzyko zawodowe. Podrywając stąpamy czasem po cienkim lodzie. Bywa ze się załamie :))

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie marz się . Dla faceta dostać w pysk to ryzyko zawodowe. Podrywając stąpamy czasem po cienkim lodzie. Bywa ze się załamie :))

Do odważnych świat należy, czy jakoś tak ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba nauczycielka mojego dziecka. Właściwie była nauczycielka ponieważ dziecko przeszło z 3 na 4 klasę i teraz już będzie po inną kuratelą. Dowiedziałem się też że dopiero co rozeszła się z mężem. Dało się to zauważyć na zakończeniu roku. ( Kròtka spódniczka i szpilki). Biorąc to wszystko pod uwagę w związku z tym że niejako nie będziemy się już tak widywać z urzędu zastanawiam się czy się nie odważyć i napisać do niej smsa. Kwestia czy teraz czy z początkiem września.

Ta, bo kobieta, która dopiero co rozstała się z mężem - czyli jest już po jakimś nieudany związku - marzy by wpaść w ramiona żonatego/zajętego w dodatku dzieciatego mężczyzny i zaliczyć z nim gorący romans.

Ja rozumiem fantazjowanie, ale trochę trzeźwego myślenia jednakby nie zaszkodziło :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, bo kobieta, która dopiero co rozstała się z mężem - czyli jest już po jakimś nieudany związku - marzy by wpaść w ramiona żonatego/zajętego w dodatku dzieciatego mężczyzny i zaliczyć z nim gorący romans.

Ja rozumiem fantazjowanie, ale trochę trzeźwego myślenia jednakby nie zaszkodziło :facepalm:

trudno ocenić jej stan emocjonalny, nie doszukałem się informacji, jak długo jest sama, niemniej bardzo słuszne spostrzeżenie, które trzeba wziąć pod uwagę i to nie tylko w tej konkretnej, ale i analogicznych sytuacjach. Wiem z doświadczenia niestety i pewnie nie ja jeden.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@, czyż kolega nie napisał jasno i wyraźnie:

Dowiedziałem się też że dopiero co rozeszła się z mężem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mnie wkurwia takie rozumowanie! Nauczycielka w krótkiej spódnicy=uwolniona spod władzy męża lufa do wzięcia??? Szpilki, to się, kuźwa, nosi w byle dzień.

A co tu jest do wkurwiania? Wystarczy odrobina obserwacji żeby to zauważyć. Niestety tak jest. No może w dużych miastach, w korpo-światach to szpilki nosi się w byle dzień. Poza tym przecież w szkołach nie wypada w szpilkach? Nie można wyglądać lepiej niż główne ciało pedagogiczne! A co w tym złego, że kobieta mając jakiś porypany związek (zakładam, że z super związku by nie rezygnowała), albo jakiegoś debila za partnera, złapawszy nieco oddechu chce się podobać? Kto wie, może nawet ma ochotę na romans? Tyle motywacji ile ludzi, a to, że Wiktor odebrał to tak, a nie inaczej widać znał tę Panią i miał podstawy do wysnucia akurat takiego wniosku.

Ta, bo kobieta, która dopiero co rozstała się z mężem - czyli jest już po jakimś nieudany związku - marzy by wpaść w ramiona żonatego/zajętego w dodatku dzieciatego mężczyzny i zaliczyć z nim gorący romans. Ja rozumiem fantazjowanie, ale trochę trzeźwego myślenia jednakby nie zaszkodziło :facepalm:

Kobiety marzą o przeróżnych rzeczach w najmniej odpowiednich okolicznościach. Z resztą mężczyźni też. Więc jak jest fantazja to trza ją w czyn przekuć. Umiejętne działanie, odrobina konsekwencji i wytrwałości i kto wie? Może akurat fantazje się spełnią?

Panie drogie, no nie przesadzajcie, cooo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A co tu jest do wkurwiania?

ano sposób interpretacji potrzeb kobiety po jej stylu ubierania się - to jest to co wkurwia

idąc tym tropem można również założyć, że każdy mężczyzna któremu na dupie zwisają spodnie nie ma potrzeb seksualnych  ;)

Poza tym przecież w szkołach nie wypada w szpilkach?

a dlaczego? są jakieś przepisy to regulujące?

A co w tym złego, że kobieta mając jakiś porypany związek (zakładam, że z super związku by nie rezygnowała), albo jakiegoś debila za partnera, złapawszy nieco oddechu chce się podobać? Kto wie, może nawet ma ochotę na romans?

a tu już pojechałeś .. nieznajomość natury kobiecej na poziomie dość wysokim okazujesz - kobiety z reguły dbają o siebie, dla siebie a nie bo mają lub nie mają partnera  

Panie drogie, no nie przesadzajcie, cooo?

zero przesady, tylko i wyłącznie wypowiadanie swojego zdania :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Fencarn, bo pewnie poznałeś dużo kobiet będących tuż po przejściach, którym wisiało to, że potencjalny kandydat jest zajęty i dzieciaty, a w razie wpadki One zapłacą karierą zawodową.

I nie, nie przesadzam. Ani trochę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...