Skocz do zawartości
Coma

MILF z przedszkola?

Rekomendowane odpowiedzi

Jednocześnie zagorzała katoliczka, najaktywniejsza z aktywnych, głośna, organizatorka. Kiedy w rozmowie próbowałem przemycić ideologię "elastycznej intymności" - rewelacyjne określenie, które widziałem w innym temacie - zapowietrzyła się i spojrzała na mnie tak, że wszelkie dwuznaczne myśli wyparowały.

Takie z fochem z maskami na twarzy w stylu "zupełnie nie wiem o czym pan mówi" są najlepsze :D Jej na pewno nie wyparowały, będzie to pamiętać do końca życia, zapewniam Cię :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj mi też podobała się niejedna mamusia w przedszkolu czy potem szkole - ale to było dość dawno temu, w innej epoce kiedy jeszcze nie byłem tak otwarty.. i niestety czas minął..! Zostały we wspomnieniach :rolleyes:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba nauczycielka mojego dziecka. Właściwie była nauczycielka ponieważ dziecko przeszło z 3 na 4 klasę i teraz już będzie po inną kuratelą. Dowiedziałem się też że dopiero co rozeszła się z mężem. Dało się to zauważyć na zakończeniu roku. ( Kròtka spódniczka i szpilki). Biorąc to wszystko pod uwagę w związku z tym że niejako nie będziemy się już tak widywać z urzędu zastanawiam się czy się nie odważyć i napisać do niej smsa. Kwestia czy teraz czy z początkiem września.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc to wszystko pod uwagę w związku z tym że niejako nie będziemy się już tak widywać z urzędu zastanawiam się czy się nie odważyć i napisać do niej smsa. Kwestia czy teraz czy z początkiem września.

Nie wykluczone, że nie jesteś jedyny, który to zauważył. I zapewne nie jedyny, który się zastanawia - "teraz, czy poczekać do września" :D

A w temacie dyskusji myślę, że jednak przedszkola i szkoły to może są i dobre miejsca na fantazje, ale z pewnością nienajlepsze na realizowanie. Niedoceniamy trochę dzieci i tego co mogą zafundować rodzicowi zaangażowanemu w taką realizację. Albo co inne dzieci mogą zafundować naszemu jak zwąchają o co chodzi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak w temacie moi drodzy parafianie, to żadna z pań z przedszkola mojego wnusia mnie się nie podoba  :(

Dobra wiadomo≥ść jest taka, że od września wnusio idzie do nowego przedszkola i się zobaczy czy w tej materii nastąpi jakiś postęp  :D

Fajnie byłoby z taką zajebistą MILF na przykład o wnusiu na przykład pogadać, ziółka zaparzyć itp   :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się podoba nauczycielka mojego dziecka. Właściwie była nauczycielka ponieważ dziecko przeszło z 3 na 4 klasę i teraz już będzie po inną kuratelą. Dowiedziałem się też że dopiero co rozeszła się z mężem. Dało się to zauważyć na zakończeniu roku. ( Kròtka spódniczka i szpilki). Biorąc to wszystko pod uwagę w związku z tym że niejako nie będziemy się już tak widywać z urzędu zastanawiam się czy się nie odważyć i napisać do niej smsa. Kwestia czy teraz czy z początkiem września.

Teraz bym pisał z prośbą o konsultacje w sprawie dalszego rozwoju dziecka...

Zna, więc może więcej powiedzieć no i ma doświadczenie.

Jest gorąco więc będziesz mógł ją sobie lepiej obejrzeć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biorąc pod uwagę powyższe od dzisiaj wiem jak rozpoznać rozwódkę  :facepalm:

A w temacie: Dziecko już mam dorosłe i jego nauczycielki nadal mi się podobają :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mnie wkurwia takie rozumowanie! Nauczycielka w krótkiej spódnicy=uwolniona spod władzy męża lufa do wzięcia???

Szpilki, to się, kuźwa, nosi w byle dzień.

Napisz smsa teraz - szybciej dostaniesz po pysku i przestaniesz się łudzić.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mnie wkurwia takie rozumowanie! Nauczycielka w krótkiej spódnicy=uwolniona spod władzy męża lufa do wzięcia???

Szpilki, to się, kuźwa, nosi w byle dzień.

Napisz smsa teraz - szybciej dostaniesz po pysku i przestaniesz się łudzić.

No i jak nie polubić no jak... gdyby było możliwe polubiłbym 500+ razy :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest gorąco więc będziesz mógł ją sobie lepiej obejrzeć.

A to jakiś eksponat muzealny, czy może pomidory na targu?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...