Skocz do zawartości
Coma

MILF z przedszkola?

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy zacząłem odprowadzać swoje pierwsze dziecko do przedszkola (a miałem do tej pory trzy takie okresy w swoim życiu) 

Wooow, trzy razy mieć pierwsze dziecko - to wyjątkowy sukces :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wooow, trzy razy mieć pierwsze dziecko - to wyjątkowy sukces :)

ehhh.... 

Widocznie dla Comamoc z dziećmi jest tak samo jak z miłością - każda jest pierwsza i nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka razy odwoziłem z kolegą jego syna do przedszkola i z ciekawości wchodziłem aby właśnie pipatrzeć na mamuśki... oj jest tego dużooooooo... nawet bardzo dużo. Tylko głupio jest zagadać zwłaszcza gdy przychodzi się od czasu do czasu dla towarzystwa kolegi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj jest tego dużooooooo...

TEGO???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam źle się wyraziłem.... miałem na myśli milfetek tylko napisałem brzydko bo szybko i w pracy, temu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę odbiegnę od tematu, ale dziś odbyła się impreza urodzinowa mojego dziecka (pierwszoklasisty). Kolegów ze szkolnych ław, a wcześniej z przedszkola przyprowadzały mamusie. Nie powiem, ładne dziewczyny, ale jakoś wcześniej większości nawet nie widywałem bo na zebrania bardzo rzadko chodziłem (praca nie pozwalała) nie mówiąc o odprowadzaniu czy odbieraniu (pojedyncze przypadki przez te lata).

I tu odbiegnę trochę. Jedna z mamuś wydała mi się znajoma ;)

Ostatnio założyłem znowu konto na "pojemniku ;)" i w opcji ludzie z okolicy wyświetla się pewna parka "z bogatym w treści" profilem. Na urodzinach mamusia pojawiła się zostawić dziecko, później odebrać, ale przez tą krótką chwilę zauważyłem fragment tatuażu na stopie. Szybkie spojrzenie na jej profil na FB i "pojemnik" i jestem pewien że to ta sama osoba (tatuaże są bardzo charakterystycznymi znakami rozpoznawczymi).

Ciekawe czy i Oni widzieli nasze profile, ciekawe czy są w stanie nas powiązać, a może się do nich odezwać żeby pogadać, w końcu mamy bardzo podobne zainteresowania ;). Czy zostawić sprawę, ale wtedy z każdym nowo zamieszczanym materiałem 3 razy się zastanowić.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Menczi gdybym miała taką jak Ty pewność, to bym do owej kobiety zagadała.

Sorki za off-top

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dragonfly napisał:

@Menczi gdybym miała taką jak Ty pewność, to bym do owej kobiety zagadała.

Sorki za off-top

Dwa tatuaże, sylwetka, włosy. Zdjęcia i filmy tak cenzurowane, że pewność mamy (konsultowałem z Beti).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Menczi, myślę, że na lepsze okoliczności nie ma co czekać :) Zagaduj i relacjonuj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Menczi Osobiście uważam, że dużo zależy od tego jaki miałby być cel zagadania. Czy chodzi o zagadanie w celu upewnienia się, że "ona to ona" czy też podoba Ci się i chciałbyś otworzyć perspektywę na coś więcej. Do tego dolicz mało sprzyjające środowisko szkolno-rodzicielskie i sam podejmij stosowną decyzję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...