Skocz do zawartości
Coma

MILF z przedszkola?

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy zacząłem odprowadzać swoje pierwsze dziecko do przedszkola (a miałem do tej pory trzy takie okresy w swoim życiu) zastanawiało mnie na ile dałoby się "wyrwać" do zabawy którąś z młodziutkich mamuś. Nigdy się na taki krok nie odważyłem :splashface:, ale zawsze mnie to kręciło.

Co więcej niedawno poznałem dziewczynę, z którą otwarcie rozmawiamy praktycznie o wszystkim, która opowiedziała mi jak to jest z tej drugiej strony. Z jej relacji wynika, że kobiety często również oceniają tatusiów pod kątem tego jaki by był w łóżku. Co więcej one (oczywiście te bardziej ze sobą zaprzyjaźnione) rozmawiają o tym między sobą i robią swego rodzaju rankingi :zdziwko: No dobra, a co Wy myślicie, albo jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? :list:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę powiedzieć mojej niemal 43-letniej koleżance, że jest młodziutka, ucieszy się :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę powiedzieć mojej niemal 43-letniej koleżance, że jest młodziutka, ucieszy się :D

Wiek to bardziej stan duszy niż cyferki w metryce. Niech koleżanka cieszy się pełną piersią.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiek to bardziej stan duszy niż cyferki w metryce

Będę to sobie powtarzała do 90-tki, potem zestarzeję się (nie?)godnie. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podkochiwalam sie parę lat temu w pewnym tatusiu z przedszkola.. cóż to byla za znajomosc, iskrzylo, że hej!

Z łezką w oku wspominam, te podchody, te przedłużane wspólne powroty do domu.. :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Notorycznie oceniam mężczyz pod kątem seksualności. Dla mnie sposób bycia, chodu etc... To taka książka o erotyce i fantazji jednostki :)

I w przedszkolu kiedyś i notorycznie gdzekolwiek :) Ha ha i odruchowo patrzę w której nogawce nosi :) No żesz nie mogę się nijak opanować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz, czy to oznacza, że jak idę z moim dzieckiem na plac zabaw i mnie od stóp do głów tatusiowie oglądają to znaczy, że dziecko ładne a mama taka brzydka?

:->

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz, czy to oznacza, że jak idę z moim dzieckiem na plac zabaw i mnie od stóp do głów tatusiowie oglądają to znaczy, że dziecko ładne a mama taka brzydka?

hmmm          ...................a piaskiem sypią, za warkocz ciągną????

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prawie żona Boska

Nie chcę być żoną Boska, Bogowie jakoś notorycznie źle kończą :D Mogę sama być Boska :P

a piaskiem sypią, za warkocz ciągną?

Zbyszku, jeszcze nie, ale może to cisza przed burzą?
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Enigma to w jaki sposob odbierasz spojrzenia mężczyzn zależy chyba głównie od tego jak sama się oceniasz
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...