Skocz do zawartości
michalek_1990

Straciła zaufanie, gdy dałem jej przyzwolenie na wszystko gdy była na dyskotece.

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, niesmak po całej sytuacji pozostał, ale to dla mnie chyba jedna z większych życiowych nauczek.

PS. Seks był nieziemski  :redevil:

Zatem musiało być pikantnie :D musiała też pokazać kto tu jest panem i że woli Ciebie niż innego ;)

Osobiście uważam to za dobry znak i polecałbym temacik lekko odpuścić, wzmocnić to co jest a potem zacząć delikatnie "kochanie? ale wiesz że ja pragnę tylko Twojego szczęścia?" :) :)

Ja swoją żonę porażałem fantazjami z rożnymi skutkami, a bardzo się "lubimy" :) dlatego, gdy jej podkreśliłem że zależy mi na jej dobru i czy będzie tego chciała czy nie to ja zrobię wszystko aby jej było dobrze...i nastąpił przełom. Obojgu nam zaczęły się podobać takie fantazje, a temperatura seksu podskoczyła o 200%! To mały krok dla człowieka, ale duży dla... :D 

ps. bez miłości i rozmowy nigdy nic się nie zrobi na siłę... gratuluję i życzę powodzenia, nie tylko w odbudowie! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam to za dobry znak i polecałbym temacik lekko odpuścić, wzmocnić to co jest a potem zacząć delikatnie "kochanie? ale wiesz że ja pragnę tylko Twojego szczęścia?"

Dokładnie, póki co odpuszczam temat, a za bliżej nieokreślony czas z pewnością zacznę aranżować sprzyjające sytuacje i stopniowo zarażać ją swoimi fantazjami, o czym nie omieszkam się z Wami podzielić  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...