Skocz do zawartości
michalek_1990

Straciła zaufanie, gdy dałem jej przyzwolenie na wszystko gdy była na dyskotece.

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie również to nie dziwi. Trochę za grubo pojechałem z tym. Widocznie potrzebuje czasu by to przetrawić. Dzięki wielkie Wam wszystkim za rady i dobre słowo, dużo mi to daje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie również to nie dziwi. Trochę za grubo pojechałem z tym. Widocznie potrzebuje czasu by to przetrawić. Dzięki wielkie Wam wszystkim za rady i dobre słowo, dużo mi to daje :)

Jeżeli ona ci nie odpowiada, to zawsze możesz poszukać nowej z nastawieniem na cuckold.

Są tak nastawione "zawodniczki".

Spotykałem się z jedną - na słowo "trójkąt" aż jej się oczy zapalały.

Można ją było ciągnąć za język i wszystko opowiadała.

Generalnie nie bardzo mi odpowiadała, ale jak ktoś by hotki szukał to tego typu kobiety najlepiej się nadają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona jest najważniejsza dla mnie i nie mam zamiaru rezygnować z osoby, którą kocham tylko dlatego by zaspokoić jakieś tam fantazje. Będę walczył o związek. Jeśli jej cuckold nie odpowiada trudno się mówi, to miało być tylko dodatkowe urozmaicenie a nie sens całego związku. Nawet jak nigdy się nie przekona, trudno się mówi, przeżyję i zaakceptuję to.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Michale, 

Twoja dziewczyna szuka partnera na stałe, ojca dla dziecka, a jak usłyszała takie słowa, pewnie pomyślała, że to koniec związku.

Ciche dni nie są rozwiązaniem, szkoda czasu, jeżeli Ci na niej zależy bierz bukiet kwiatów i wal do niej z przeprosinami.

Życzę aby Wam się poukładało.

Pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może kiedyś uda się ponownie coś podziałać w tym kierunku, gdy oboje do tego dojrzejemy i stwierdzimy, że na prawdę tego chcemy.

Stosowne słowo, wytłuściłem Ci. Bo widzisz, gdybyś trochę głębiej wniknął w to forum, zanim popełniłeś ten błąd (który popełnia bardzo wielu), wtedy wiedziałbyś że pomiędzy "ja chcę" a "my chcemy" jest PRZEPAŚĆ. Wylaliśmy na tym forum prawdziwe cyfrowe morze informacji na temat tego, jak nie dać się zwieść pozorom, ze to czego chcesz Ty, to WYDAJE CI SIĘ, że chce również Twoja kobieta. Odróżnić fantazje od rzeczywistości. Życzę Ci powodzenia w naprawianiu relacji.

Mówiła, że potrzebuje czasu by tą myśl przetrawić i ochłonąć.

Nie chcę Cię dobijać, ale kobiety robią różne interesujące rzeczy w tym czasie, gdy tak przemyśliwają sobie. Radziłbym Ci stać się interesującym ją facetem w bardzo krótkim odstępie czasu i abyś jej nadmiernie nie "spamował" esemesami w których będziesz jej przypominał o swoim istnieniu. Tak, wiem, boli.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciliśmy do siebie, chociaż nie obyło się bez szczerej rozmowy, w której dobitnie podkreśliła, to co myśli na temat ZK. Teraz najważniejsze to stopniowo odbudowywać nasze relacje, chociaż może to potrwać, bo żeby ból minął potrzeba czasu. Póki co temat ZK lepiej zakopać głęboko i o tym zapomnieć, bo w życiu są ważniejsze rzeczy. W tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz eksperymentów z ZK. Dzięki wielkie jeszcze raz za te wszystkie słowa, jesteście wielcy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciliśmy do siebie, chociaż nie obyło się bez szczerej rozmowy, w której dobitnie podkreśliła, to co myśli na temat ZK. Teraz najważniejsze to stopniowo odbudowywać nasze relacje, chociaż może to potrwać, bo żeby ból minął potrzeba czasu. Póki co temat ZK lepiej zakopać głęboko i o tym zapomnieć, bo w życiu są ważniejsze rzeczy. W tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz eksperymentów z ZK. Dzięki wielkie jeszcze raz za te wszystkie słowa, jesteście wielcy :)

Gdzieś na wczasach za jakiś czas, jak spotkacie inną interesującą parę, możesz napomknąć o sexie równoległym, oczywiście bez wymiany partnerów. Tak aby nacieszyć oczy i uszy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:klaszcze: Fajnie że się dobrze kończy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo, niesmak po całej sytuacji pozostał, ale to dla mnie chyba jedna z większych życiowych nauczek.

PS. Seks był nieziemski  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...