Skocz do zawartości
michalek_1990

Straciła zaufanie, gdy dałem jej przyzwolenie na wszystko gdy była na dyskotece.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Opowiem Wam o swojej, wyjątkowo nieudanej próbie realizacji fantazji. Moja dziewczyna poszła na dyskotekę. Zaproponowałem jej, że w jej trakcie może pozwolić sobie na wszystko, czyli totalna wolność. Dodam, że miał być to pierwszy krok w realizacji fantazji. Niestety, spotkało się to z bardzo nerwową reakcją, której efektem była awantura i to, że ona postanowiła dać sobie przerwę. Twierdzi, że ja mam coś na sumieniu, że jej to zaproponowałem i dlatego teraz aby wyrównać rachunki pozwalam jej na wolność. Uznała, że jestem chory, zboczony i mam się leczyć. Czuję, że całkowicie straciła zaufanie do mnie. Nie raz fantazjowała o trójkątach itp, jednak aż takiej reakcji się nie spodziewałem. Tym bardziej nie nakłaniałem jej do niczego, jedynie dałem jej przyzwolenie. Poczuła się jak dziwka. Piszę to, żeby ostrzec innych, aby nieco bardziej z głową zabierali się za realizację fantazji. Ja jak widać zawaliłem i teraz muszę stawać na głowie by odbudować zaufanie i swój związek. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem pokazanie tego forum na początek będzie nieodpowiednim zachowaniem. Chyba trzeba zacząć delikatniej, lecz to zależy od kobiety :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwię się że się zdenerwowała. Fantazja nie zawsze oznacza że chce się ją realizować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na swojej scenie życia zagrałeś jak w teatrze jednego aktora, gdzie okazało się, że jesteś również jedynym widzem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może Twoja dziewczyna chciała sprawdzić Twoja wierność i zaufanie. Najpierw fantazjowała o trójkątach itp. a jak jej spróbowałeś coś zaproponować w tym kierunku, to odniosło to wręcz odmienny skutek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj się spotkaliśmy pogadać o nas. Mówiła, że potrzebuje czasu by tą myśl przetrawić i ochłonąć. Nie ukrywam, że po prostu zabrałem się do sprawy raptownie i od dupy strony, jak tu już było napisane. Była zdziwiona wręcz, że mnie, gościa ogarniętego, poukładanego stać na tego typu tekst. Sam się sobie dziwię tak na dobrą sprawę. Owszem, mieliśmy różne fantazje typu trójkąty, ale widocznie dla niej to były tylko fantazje, a ja się za bardzo podkręciłem. Na razie nie ma co drążyć klimatów cuckold tylko zająć się odbudową zaufania i związku. Może kiedyś uda się ponownie coś podziałać w tym kierunku, gdy oboje do tego dojrzejemy i stwierdzimy, że na prawdę tego chcemy. Mam wystarczającą nauczkę. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj się spotkaliśmy pogadać o nas. Mówiła, że potrzebuje czasu by tą myśl przetrawić i ochłonąć. Nie ukrywam, że po prostu zabrałem się do sprawy raptownie i od dupy strony, jak tu już było napisane. Była zdziwiona wręcz, że mnie, gościa ogarniętego, poukładanego stać na tego typu tekst. Sam się sobie dziwię tak na dobrą sprawę. Owszem, mieliśmy różne fantazje typu trójkąty, ale widocznie dla niej to były tylko fantazje, a ja się za bardzo podkręciłem. Na razie nie ma co drążyć klimatów cuckold tylko zająć się odbudową zaufania i związku. Może kiedyś uda się ponownie coś podziałać w tym kierunku, gdy oboje do tego dojrzejemy i stwierdzimy, że na prawdę tego chcemy. Mam wystarczającą nauczkę. 

a już myślałem, że zachowała się tak pod wpływem alko....... jednak nadzieja mnie zwiodła ....trzymam za Was kciuki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłeś ją najpierw poprosić aby zatańczyła z jakimś facetem, zobaczyć reakcję.

Teraz masz problem...

Ona oczekuje jasnych deklaracji w kwestii związku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to był tylko dobry pretekst do tego aby odejść od Ciebie. Bardzo chciałbym się mylić....

Husbend

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona nie odeszła ode mnie, tylko potrzebuje przerwy, żeby wszystko w głowie poukładać. Mówiła, że jakiś 1-2 tyg daje na to. Już nic nie naciskam, czekam na jej krok. W ndz moje urodziny, mam cichą nadzieję, że wtedy nastąpi jakaś poprawa sytuacji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...