Skocz do zawartości
Jans

BITCOIN

Rekomendowane odpowiedzi

Taki news z dzisiaj:

Kryptowaluta wyraźnie traci na wartości i może skończyć tydzień z najgorszym wynikiem od stycznia 2015 roku. W pewnym momencie piątkowych notowań trzeba było za nią zapłacić poniżej 3 tysięcy dolarów, choć jeszcze na początku miesiąca kosztowała prawie 5 tysięcy dolarów. Powodem obniżek są doniesienia z Chin, tamtejsze władze mają bowiem rozważać całkowite wstrzymanie handlu kryptowalutami.

Całość: http://tvn24bis.pl/pieniadze,79/kurs-bitcoina-zanurkowal-poziomy-niewidziane-od-dwoch-miesiecy,773153.html

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest kilka powodów nurkowania bitcoina. Wypowiedź Jamie Dimona szefa JP Morgan, że BTC to oszustwo, doniesienia o możliwym zakazaniu przez Chiny kryptowalut (pamiętajmy, że 3 największe banki inwestycyjne są z Chin)

Czy to zabije Bitcoina? Wątpię, ale na pewno chwilowo zahamuje wzrosty. Poza tym nie zdziwiłbym się jakby ktoś dobrze poinformowany nieźle zarobił na shortach w ostatnim czasie :->   

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dopiero poczatek korekty BTC.Jest jeszcze spory zapas do dolu.Mysle, ze BTC zejdzie ponizej 2.000 USD zanim sie odbije znowu do gory .

To swietny instrument do spekulacji.Gielda tez nie jest stabilna i przewidywalna.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku jak to wchodziło sasiad kupił 50szt za marne grosze...

Teraz jest dobrze ustawiony

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysleć , że w 2011/2012 tez miałem mini kopalnie bitcoinów.... miałem ich z 50 sprzedałem za marne pieniądze, by sprzet się zwrócił... a 16 btc wysłałem na portfel w dysku twardym który się spalił :(  i juz nikt nigdy ich nie odzyska... tyle siana heh

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysleć , że w 2011/2012 tez miałem mini kopalnie bitcoinów.... miałem ich z 50 sprzedałem za marne pieniądze, by sprzet się zwrócił... a 16 btc wysłałem na portfel w dysku twardym który się spalił :(  i juz nikt nigdy ich nie odzyska... tyle siana heh

A ja w 2012 puściłem Totka z takimi numerami co padły pięć lat później i BYM wygrał. Tyle siana szlag by to. A jeszcze wiele lat wcześniej, nie stałem się akcjonariuszem Google, kiedy to można było za kilka dolarów kupić pół firmy i BYM BYŁ teraz multimilionerem. Tyle siana psu w dupę. Apple i Matell, to samo. A jeszcze do dziś, nie skonstruowałem wehikułu czasu, by to wszystko przewidzieć.

Taka szkoda.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cięta riposta Sema.... Sprawdzałem 1 Bitcoin jest po 20000 zl.... Oj dobije do 100 000 niech tylko rządy go zaakceptują a jest coraz bliżej tego. To jest przyszłość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niech tylko rządy go zaakceptują

Jako walutę? I niech go śledzą jak walutę? :D Rozumiem że będziesz miał w portfelu papierowe bitcoiny wtedy?

To jest przyszłość.

To jest bańka, która pęknie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...