Skocz do zawartości
mydwoje

Casting

Rekomendowane odpowiedzi

Staromodna, bo lubi władczych mężczyzn. Nowoczesna, bo nie boi się swoich fantazji, swej drugiej, kurewskiej natury. Podoba mi się to co piszesz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się czyta Twoje teksty - nie za długie, bez zbędnych ozdobników, choć w realu powinno trwać znacznie dłuuużej  :->

Powodzenia w realizacji tych marzeń  :indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaję sobie sprawę ze swojej inności, mam wręcz nieodparte wrażenie, że wielu facetów znających mnie osobiście wyczuwa że jestem typem ,,dziwki,, w kuchni, sypialni i salonie. Niekiedy mam przez to problemy, bo za dużo sobie wyobrażają. To że lubię seks nie znaczy że puszczę się z kazdym. Szanujmy się kurde...

Skąd takie zamiłowanie do intymnej sfery życia? Myślę że z książek które czytałam od dziecka. W wieku 8 lat przerobilam wszystkie harleqiny mojej mamy. Moze nie jest to górnolotna lektura, ale działała na wyobraźnię. A tą przyznam mam niespotykaną.

Później przyszła pora na bardziej konkretne...pozycje...tak, to odpowiednie słowo. I wymyślam i wdrażam w życie każdy pomysł. NAPRAWDĘ KAŻDY. I naprawdę nie wstydzę się uległości wobec mężczyzny. Mojego mężczyzny. Niestety większość moich feministycznych koleżanek ma inne zdanie. Se z nimi o obciąganiu nawet nie pogadam. A to jest fajne. Zwyczajnie sprawia mi to przyjemność. Klasykiem polecę: Lubie to!

Żeby nie było uwielbiam buty. Mam pierdolca na ich punkcie

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna żeby choć 30 % miało cząstkę Ciebie i się nie wstydziło samej siebie i swoich pragnień. Jak patrzam po ludziach to jedno wielkie zakłamanie ludziom się udziela i jedyne co każdy robi to wrzuca na fb superaśne fotki (nawet jak w realu nie jest wesoło)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było uwielbiam buty. Mam pierdolca na ich punkcie

Ja też mam pierdolca ;) na punkcie butów na damskich nóżkach. Ubóstwiam wtedy je pieścić od stóp do bioderek poprzez łydki i uda.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam pierdolca na punkcie butów na damskich nóżkach. Ubóstwiam wtedy je pieścić od stóp do bioderek poprzez łydki i uda.

Błagam przestań pobudzać wyobraźnię, bo nie zasnę :D ja też mam pierdolca na punkcie kobiecych nóżek ;) a buty delikatnie zdejmę aby nie uszkodzić  :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Póki nie trafiliśmy na to forum, żyliśmy w przekonaniu, że nieźle nam na dekiel bije z takimi seksualnymi prefencjami. Po lekturze doszliśmy do wniosku, że wcale tak zle z nami nie jest. Są jeszcze lepsi ;)

Taki świat, że swoje oblicze trzeba pod maską...niekoniecznie lateksową...ukrywać.

Swoją drogą strasznie podobał mi sie serial ,,Rzym,, i ,,Spartacus,,

Szczególnie sceny łóżkowe. Wiecznie riplej był ;)

Hmmm...mnie jakoś niewygodnie podczas seksu w butach. Dla dobra sprawy mogę je mieć, ale mi zawadzają.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wręcz przeciwnie uwielbiam sex z kobietą, która ma na sobie szpilki lub delikatne sandałki na szpilce, a jak do szpilek dołożyć jeszcze pończochy to jest mega odlotowo :mbanana:

Póki nie trafiliśmy na to forum, żyliśmy w przekonaniu, że nieźle nam na dekiel bije z takimi seksualnymi prefencjami. Po lekturze doszliśmy do wniosku, że wcale tak zle z nami nie jest. Są jeszcze lepsi ;)
Taki świat, że swoje oblicze trzeba pod maską...niekoniecznie lateksową...ukrywać.

Swoją drogą strasznie podobał mi sie serial ,,Rzym,, i ,,Spartacus,,
Szczególnie sceny łóżkowe. Wiecznie riplej był ;)
Hmmm...mnie jakoś niewygodnie podczas seksu w butach. Dla dobra sprawy mogę je mieć, ale mi zawadzają.

To fakt, nie wszystko da się wtedy zrobić tak łatwo, ale zawsze coś się znajdzie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pończochy zawsze, mam bzika na ich punkcie. Wyuzdana bielizna. No ale buty...o dziwo niet.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego tymi dodatkami można nacieszyć oko w początkowej fazie kuszenia i pieszczot, ale później najlepiej rozpakować kobiece ciało z "nie potrzebnych" dodatków niczym cukierek z papierka :D i delektować się jak smakosz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...