Skocz do zawartości
mydwoje

Casting

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że moment temu strzeliłam sobie z palca i mam niesamowitą ochotę na seks, postanowiłam ogarnąć ,,konkurs,, (mam iscie angielskie poczucie humoru, więc oko przymykajcie czasem).

Poszukiwany facet, wiek 35+...CHYBA że w wiadomości pw zachwyci mnie na tyle, że będę miala to w dupie ile ma lat. No może nie dosłownie w tyłku, te rewiry mają już swojego właściciela. Łotewer.

Jestem ja i jest on, czyli my dwoje. Chcemy spróbować geometrycznego seksu, o czym pisałam jakiś czas temu. Później milczalam, bo myślałam czy naprawde chce...nie mam tak zawsze gdy mysle, tylko wtedy kiedy sprawa jest wybitnie istotna. A ta jest. Sami wiecie. To sobie pomilczalam.

I cóż, tak, chcę.

Mam zamiar pisać tutaj o moich fantazjach, o tym czego bysmy chcieli i co mozemy zaoferowac...no trza się poznac. I jeśli ktoś sie zainteresuje, to napisze do mnie na pw. Tylko i wyłącznie tam konkrety. Tutaj o dupie maryny może byc.

Serio, mozemy sie bzyknac wirtualnie na pw. A jesli nic z tego nie wyjdzie, to chociaz potrenuje moje pisarskie zdolnosci.

Dodam tylko ze jestem zajebista. I naturalna. I wysoka i szczupla. I tyle narazie wystarczy.

To mój pierwszy taki casting, więc wybaczcie jesli cos ...popieprzylam. Kolejne wpisy będą konkretne.

• Lubię 25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotykamy się w trójkę, zapewne na początku jest dziwnie, ale odrobina alkoholu może rozładować napięcie...albo też je pozytywnie rozbuchać. Myślę że w tym przypadku tak będzie. Gdy jestem ubrana dość wyzywająco, ale skromnie mam świadomość że podobam się facetom. I tak byłoby i tym razem.

Miałabym na sobie sukienkę mocno wydekoltowaną, dopasowaną w biuście, odsłaniającą to co potrzeba. Byłaby zwiewna, idealna na szybki seks. Pod spodem pończochy i cudownie podniecające majtki z wycięciem w kroku. Taki sam stanik, odsłaniający sterczące sutki. Komplet dziwkarsko, szmatowaty...taki w sam raz dla mnie. I dla nich.

Pierwszy dotyka mnie mój facet...powoli zaczyna pieścić moje piersi, oczywiście robi to przez materiał, co jeszcze bardziej potęguje podniecenie. I u mnie i u chlopakow. Powoli dobiera sie dalej i odslania piersi. Jego usta zaczynają się z nimi witać.

Drugi Pan widząc że jestem już rozpalona, wsuwa dłoń pod sukienkę i swoim palcem zaczyna pieścić moje krocze. Cała ta sytuacja sprawia, że jestem potężnie mokra i gotowa na wiele więcej.

Czuję że kładą mnie na plecach, każą zamknąć oczy i rozkoszować się tą chwilą. Na pewno skorzystam.

Sukienka zostaje podwinięta od dołu do pępka, natomiast od góry zwinięta na brzuch. Tak prawie rozebrana czuję miedzy nogami język, ktory powoli liże wnętrze moich nóg, zagłębia się dalej, szybko dociera do wilgotnej cipy. Reaguje w jedyny znany sobie sposob, mam drgawki z podniecenia. Dostaję polecenie, a może i rozkaz, żebym uklękneła jak posłuszna suka. Oczywiście to robię. W nagrodę zostaję wyruchana w usta. Moja cipa też dostaje upominek w postaci powolnej palcówki. Chwilę później czuje na posladkach dlonie, a w sobie drugiego kutasa. W taki sposób spelnia się moje seksualne pragnienie, jestem pieprzona przez dwóch facetów w tym samym czasie. Wiem że nie mam nic do powiedzenia, że jestem po to, aby sie na mnie odruchali. I strasznie mnie to kręci.

Innym razem będzie inaczej. I nie jest to wytyczna czy też ,,scenariusz,, BO CASTING do trójkąta. To tylko moje fantazje w teorii. W praktyce wiadomo, nie ma w tym przypadku miejsca na gotowy seks scenariusz.

Czytajcie, a dowiecie się co mnie kręci.

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwariowałeś? Takich musi być mało, żeby faceci mieli o kogo się starać ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wizja leżenia nago pod całkiem obcym facetem, w momencie kiedy np.na krześle/fotele obok siedzi mój facet i razem ze swoim twardym kutasem (dam sobie włosy obciąć że taki by był) obserwują nasz seks, jest dla mnie jednocześnie bardzo kosmiczna i bardzo pociągająca. Chciałabym być wtedy tak podniecona, że wystarczyłoby spojrzeć na jego dłoń i fiuta, żebym się spuściła. Waliłby sobie kutasa widząc jak jego osobista dziwka daje dupy innemu facetowi.

Chciałabym w tym momencie usiąść na skraju łóżka, objąć ustami tego drugiego kutasa, lizać go i dawać się pieprzyć w usta. Chciałabym uklęknąć, wypiąć tyłek, dać sobie polizać cipę od tyłu, a chwile później poczuć w niej fiuta. Dlonie trzymające mnie za włosy, za pośladki...ja odwracam głowę w jego stronę i patrzę jak mnie rucha. Wszystko to na oczach mojego faceta.

Chciałabym być kurwą, do ktorej należy tylko zaspokojenie faceta. Myślę że większość kobiet chciałaby taką rolę odgrywać, tylko same przed sobą się tego wstydzą.

Ten kto wyląduje z nami...a raczej ze mną w łóżku, doświadczy seksu z kobietą o ostrym temperamencie, jednak z mocno staromodnymi przekonaniami. To facet rządzi w łóżku.

Nie ma nudy, oj nie ma.

• Lubię 19

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wizja leżenia nago pod całkiem obcym facetem, w momencie kiedy np.na krześle/fotele obok siedzi mój facet i razem ze swoim twardym kutasem (dam sobie włosy obciąć że taki by był) obserwują nasz seks, jest dla mnie jednocześnie bardzo kosmiczna i bardzo pociągająca. Chciałabym być wtedy tak podniecona, że wystarczyłoby spojrzeć na jego dłoń i fiuta, żebym się spuściła. Waliłby sobie kutasa widząc jak jego osobista dziwka daje dupy innemu facetowi.

Chciałabym w tym momencie usiąść na skraju łóżka, objąć ustami tego drugiego kutasa, lizać go i dawać się pieprzyć w usta. Chciałabym uklęknąć, wypiąć tyłek, dać sobie polizać cipę od tyłu, a chwile później poczuć w niej fiuta. Dlonie trzymające mnie za włosy, za pośladki...ja odwracam głowę w jego stronę i patrzę jak mnie rucha. Wszystko to na oczach mojego faceta.

Chciałabym być kurwą, do ktorej należy tylko zaspokojenie faceta. Myślę że większość kobiet chciałaby taką rolę odgrywać, tylko same przed sobą się tego wstydzą.

Ten kto wyląduje z nami...a raczej ze mną w łóżku, doświadczy seksu z kobietą o ostrym temperamencie, jednak z mocno staromodnymi przekonaniami. To facet rządzi w łóżku.

Nie ma nudy, oj nie ma.

Zaiste cudna z Ciebie kobieta! :D prawdziwa kobieta

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezly mix, raczej malo spotykany - osty temperament i staromodne przekonania  :rolleyes:. Zycze spelnienia fantazji ku uciesze Twojej, rogacza i kochanka. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...