Skocz do zawartości
InfoBoot

Witajcie Serdecznie

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dlatego tutaj jestem szukam pomocy a cuckold to marzenie ale wiem ze narazie nie do realizacji chyba ze ktos ma taki dar i mi pomoze dlatego jesli ktos ma checi zapraszam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Jak się nie da na trzeźwo, to trzeba użyć %

A ja bym próbował bez % bo może to mieć wręcz odwrotny skutek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym próbował bez % bo może to mieć wręcz odwrotny skutek

Alkohol pomaga się otworzyć, ale oczywiście nie w nadmiarze. Mi chodzi o 2-3 kieliszki wina, Ze 2 powa lub drinki. Tak lajtowo. Ale prawda jest taks, że pracę Marzyciel musi zacząć od siebie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, zapomnijmy o %, ale reszty będę bronił :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnialem napisac ze ona to abstynent gora 1 kieliszek wina wypija na weselACH:)

To masz już podpowiedź. Do zawierania znajomości z Twoją żoną muszą to być ludzie, no może nie abstynenci, ale potrafiący obejść się bez alkoholu przy tego typu spotkaniach. Wydaje mi się, że Twoja żona także nie pali (chyba, że się mylę), dlatego poszukaj znajomości wśród osób niepalących (przynajmniej na początku), choć z tym może być problem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...