Skocz do zawartości
Enigma

Do trzech razy sztuka

Rekomendowane odpowiedzi

Mądre słowa. Chociaż melancholia otula wiele z twoich myśli, to myślę, że masz wiele wewnętrznego ciepła w sobie.

Miło by było, gdybyś znalazła czas i chęci by się nim - dla nas - podzielić.

Pozdrawiam. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, nieznajoma? Znajoma? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żyjemy w dziwnych czasach. Wiecznego niedosytu, niespełnienia, stałego wgapiania się w pojutrze, z absolutnym pominięciem tego, co ma się teraz. Tak łatwo jest wmówić sobie, że jest się nie dosyć dobrym. Nie pasującym do oczekiwań. A więc niepotrzebnym. Wiem to, bo sama zdołałam sobie to wmówić na tyle mocno, że każdy moment, gdy coś ważnego dzieje się inaczej niż założyłam, ściąga mnie bardzo nisko, na samo dno czasem. Mimo, że rozum wie, że nie da się być perfekcyjnym i pewnie nawet nie ma sensu takim być... emocje jeszcze nie zawsze chcą to przyjąć. A kiedy dołoży się do tego namacalny smutek, pustka opierająca się o wszystkie cztery ściany i cisza sącząca się do każdej herbaty, łatwo jest uwierzyć, że nie pasuje się do niczego.

Witaj...
I pisz więcej, proszę...
Nawet nie wiesz jak bliskie są mi Twoje słowa. Rozumiem doskonale każde z nich. Sama to przeżyłam. Znam te emocje.
Kurwa... i w dodatku piszesz podobnie do mnie... 
Pisz więcej...

I baw się tu dobrze :kwi:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło było by zobaczyć te pończoszki :-) On

Cierpliwości :) będą i pończoszki.

Wspaniale odmalowałaś emocje i czuje ze każdy następny Twoj wpis to będzie ciekawa lektura.

:) Dziękuję

Witaj! :) Skoro już wspomniałaś o przytulaniu to ja bardzo chętnie

To chodż {----- o -----}

Pamiętasz? :)

Do końca życia :) a jestem nieśmiertelna :D

chociaż melancholia otula wiele z twoich myśli, to myślę, że masz wiele wewnętrznego ciepła w sobie.

Czasem trzeba wyrzucić coś z siebie by zaczynać ze spokojem i uśmiechem

Witaj, nieznajoma? Znajoma? ;)

Zuziu, Enigma nie zdradza swoich tajemnic :*

Nawet nie wiesz jak bliskie są mi Twoje słowa. Rozumiem doskonale każde z nich. Sama to przeżyłam. Znam te emocje

Już ciiiii. Tamte emocje już minęły. Wspomnienia będą, ale nie należy pielęgnować tych złych. To stokrotki? Uwielbiam strokrotki :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że wróciłaś ale dlaczego wtedy opuściłaś to forum?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tedik, opuściłam bo taka wtedy była moja decyzja. Zupełnie prywatna sprawa. Pozostanie tajemnicą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuziu, Enigma nie zdradza swoich tajemnic :*

Ależ absolutnie tego nie wymagam, nie proszę, a już z pewnością nie publicznie. :)

Ale... chyba się domyślam. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Enigmo... Jakoś dziwnie przegapiłem Twoje powitanie, ale teraz czuję, jakbym troszkę Cię rozszyfrował. :D Fajnie że wróciłaś, choć żałuję, że tak długo Cię nie było. Obyś już nie znikała. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja trochę enigmatycznie :)
Witaj Enigmo :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zeusie, Bogu, jak mogłeś nie zauważyć że to ja, Twoja Bogini ;)

Nikcie /to dobra odmiana?/ Dobry wieczór.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...