Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

A które powinny?

Pozostale. To znaczy pozostale  statystyczne 10 %.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eh ten cellulit, raz jest raz go nie ma, w zależności czy mi się chce czy nie, mam na niego tylko jeden sposób, a mianowicie wysiłek fizyczny, bieganie chyba najszybciej go likwiduje..

dodatkowo polecam program huragan 45 minut na nogi i sikanie na "małysza" przez trzy dni gwarantowane,

efekty po 2 tygodniach też :)

ps. ja tam się nie szopuje

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ćwiczenia na cellulit

Aby zlikwidować cellulit niezbędna jest także aktywność fizyczna - najlepsze efekty daje połączenie ćwiczeń aerobowych z treningiem siłowym.

Można biegać, uprawiać jogging, jeździć na rolkach, na rowerze (można też ćwiczyć na rowerze stacjonarnym), a pomocne bywają nawet spacery.

Dobrze sprawdza się również chodzenie na basen (pływanie, aquaerobik) czy odwiedzenie siłowni.

Nie zaszkodzi też poskakać na skakance czy wykonać ćwiczenia z hula- hop (szczególne jeśli cellulit występuje na brzuchu).

Ćwiczenia, które są pomocne w pozbyciu się cellulitu na udach i pośladkach to m.in. przysiady, półprzysiady, wymachy nóg do tyłu i na bok.

Ujędrnienie i poprawa napięcia mięśni powoduje, że cellulit staje się mniej widoczny.

Najwazniejsza jest systematycznosc cwiczen fizycznych.

Zaklocenia hormonalne wywolane tabletkami antykoncepcyjnymi sa niekorzystne dla cellulitu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem kobiet , ktore sie fotografuja a potem wszystko poprawiają no , ale to chyba nie o tym temat ,

Celullit mam ,choc nie jakiś straszny no ,ale dla mnie zauważalny czyli ze znak cos trzeba zrobic najlepiej pić dużo wody i trochę ruchu.

Pomaga mi również sauna po wygrzaniu sie biore zimny prysznic i nacieram ciało lodem .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomaga mi również sauna po wygrzaniu sie biore zimny prysznic i nacieram ciało lodem .

A wiec jest ratunek !

Do sauny chodze regularnie od wielu lat , rowniez koedukacjnej i nie spotkalem cellulitu  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaklocenia hormonalne wywolane tabletkami antykoncepcyjnymi sa niekorzystne dla cellulitu.

Wszelkie zakłócenia hormonalne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ! Oczywiscie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec jest ratunek !

Do sauny chodze regularnie od wielu lat , rowniez koedukacjnej i nie spotkalem cellulitu  :)

Jansie, nie każdy cellulit widać na pierwszy rzut oka.

Jak wiesz - występuje w różnych stadiach.

Poza tym, kiedyś chodziłam do sauny, regularnie, na basen też i cellulitu się naoglądałam, że ho, ho. Na siłowniach też. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas polrocznej antykoncepcji było go znacznie wiecej wręcz msakra ! Pozbylam sie tego cholerstwa i nie tylko ze względu problemu ,o którym temat ale z przyczyn głownie zdrowotnych :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas polrocznej antykoncepcji było go znacznie wiecej wręcz msakra !

Antykoncepcja hormonalna ma wiele ujemnych skutkow na zdrowie kobiety.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...