Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@aleks5001ziemovit mam tego typu szczotkę od ponad 5ciu lat. Czy działa? Nie mogę się wypowiedzieć. Treningi, masaże z kremami, picie płynów, zimne prysznice. Moim zdaniem wszystko to coś tam daje, bo po prostu nie jest gorzej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

A, niech wpędza!

Niektóre kobiety nie muszą wkładać wielkiego wysiłku w to, by wyglądać "zbyt idealnie". Inne ten wysiłek wkładają, by poczuć się lepiej. Inne zaś czują się dobrze ze sobą z owymi "niedoskonałościami". 

Osobiście mam wrażenie, że prędzej onieśmielam i "oddalam" od siebie mężczyzn wcale nie figurą, ale charakterem i pewnością siebie; pozornie niezbieżnymi z moimi seksualnymi preferencjami.

Uwierz mi, że @Dragonfly zdecydowanie potrafi więcej... :P

Lula.

No wiem czytałem , ale nie słyszałem żeby ktoś z tego tytułu narzekał. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Dragonfly pisze:

@aleks5001ziemovit mam tego typu szczotkę od ponad 5ciu lat. Czy działa? Nie mogę się wypowiedzieć. Treningi, masaże z kremami, picie płynów, zimne prysznice. Moim zdaniem wszystko to coś tam daje, bo po prostu nie jest gorzej.

Efekty działania są doskonałe bo na zdjęciach wyglądasz ślicznie ale lepiej ocenić to dłońmi

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.05.2020 o 17:58, maniurka pisze:

U kobiet niestety za wiele kwestii urodowych odpowiadają hormony

U mnie dopiero "zabawa" się zaczęła przy stwierdzeniu niedoczynności tarczycy :D Ale trudno, to tylko wygląd zewnętrzny.  Oczywiście, że są sposoby, żeby na to wpłynąć i się do nich stosuję. Niekoniecznie przynosi to natychmiastowe rezultaty, ale wiem, że robię dla siebie wszystko, co mogę i wierzę, że nastąpi dzień, kiedy mój organizm i moje ciało docenią moje starania :) 

• Lubię 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co jest fajnego w tyłku?że jest z tyłu.i że trzeba się wysilić żeby go obejrzeć. Na celullit mam taki sposób:jeśli go nie widzę,to go nie ma.  Lepsze niż najlepszy krem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...