Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowując, jeśli mam raczej średnią (nie jestem tak wielką fanką dużych ) to dużo oliwki, masaz co 2 dzien i przestaną się robic siniaki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, maniurka pisze:

Podsumowując, jeśli mam raczej średnią (nie jestem tak wielką fanką dużych ) to dużo oliwki, masaz co 2 dzien i przestaną się robic siniaki?

Prędzej czy później - przestaną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy mówiłem, ale nigdy nie rozmawiałem w roli eksperta od cellulitu z dziewczynami, które na moje oko cellulitu nie mają. 
Jedna rzecz dziewczyny, zawsze lepiej jeśli ktoś wam taki masaż zrobi, będzie dokładniejszy i też przyjemny. Samej trudno wam będzie dotrzeć we wszystkie miejsca jak pośladki czy tył ud, gdzie z reguły cellu jest najbardziej widoczny. 
Najmniejsza bańka może też służyć do seksi zabaw - jako pompka. Próbowaliśmy, podobało się . Powodzenia. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

100 lat temu, jak tylko wszedł na rynek, zakupiłam aparat (chyba?) Philipsa. Działa na zasadzie endermologii. 

Może dodam, że byłam wtedy baaardzo szczupła, by nie rzec chuda.

Dzielnie go używałam przez jakieś 2-3 miesiące, do czego moja skóra się nie przyzwyczaiła, więc przez cały ten czas miałam siniaki. 

Miałam wrażenie, że skóra jest odrobinę gładsza, jak po solidnym pilingu. Na cellulit nie pomogło.

A co pomogło? 

Trochę przytyłam :D I zniknął, zupełnie. :D 

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sobie Ciebie obejrzałem, tzn profil i .. no proszę też urodziłaś się 26 maja. Przyjmij spóźnione życzenia. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dziękuję :)

Też? 

To i Ty przyjmij moje najlepsze życzenia :) :wino: 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.05.2020 o 17:44, może? pisze:

Lulka- pijesz wodę? Przy Twojej posturze tak na oko powinnaś 3l. A kiedy tyle ćwiczysz dorzuć jeszcze litr.

To raczej nie jest dobra rada. Picie samej wody w takich ilościach i przy wzmożonym wysiłku fizycznym zwiększa wypłukiwanie elektrolitów z organizmu. A to bardzo ryzykowne. Dlatego bardziej poleciłabym zwiększyć przyjmowanie płynów bogatych w  elektrolity.

A co do cellulitu.

Stosowałam diety, masaże, kremy, zwiększone treningi, zimne prysznice i ... zero efektów. Ale jaki przy tym psychiczny wkurw, bo wiecznie odmawiałam sobie w jedzeniu tego czy tamtego. A dla mnie to tak jak odmawiać sobie dobrego seksu.

I zrezygnowałam, a raczej zaczęłam mój cellulit lubić. I teraz jest ok.

Treningi, zimne prysznice, masaże z balsamami i oliwkami nadal robię, bo lubię. Ale już nigdy żadnej diety nie będę stosować. Nie będę też nabijać innym kasy na super sprzęty czy zabiegi co to robią cuda na kiju.  Jakoś nie mam potrzeby być jak pani z fotek typu cud, miód, fit figura :D

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest też taka, że jak kobieta ma zbyt idealną figurę, to może faceta wpędzić w kompleksy, więc wiedzcie, że niedoskonałości są naturalne i czynią Was bliższymi

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Jan, ja tak uwielbiam mężczyzn onieśmielać, peszyć.

Taka moja natura psychicznej sadystki.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Dragonfly pisze:

To raczej nie jest dobra rada. Picie samej wody w takich ilościach i przy wzmożonym wysiłku fizycznym zwiększa wypłukiwanie elektrolitów z organizmu. A to bardzo ryzykowne. Dlatego bardziej poleciłabym zwiększyć przyjmowanie płynów bogatych w  elektrolity.

Nie mniej jednak i tak piję wodę mineralną: kocham wszystkie Muszyny, Kryniczanki itd.; ale Sailor i tak poszedł mi właśnie elektrolity przyrządzić, zgodnie z naszą rozmową z czatu :lach:.

Nikt z nas nie pije wody demineralizowanej, mam nadzieję. :)

14 minut temu, Dragonfly pisze:

zrezygnowałam, a raczej zaczęłam mój cellulit lubić. I teraz jest ok.

Kochana, na koloniach muszę tego cellulitu poszukać u Ciebie :D , jakoś nigdy nie widziałam. I to jest pieprzony paradoks cellulitu! Bo czasem traktujemy go niemal tak, jakby to jakieś ropnie były albo wielgachny nowotwór, który trzeba koniecznie zlikwidować, bo to sprawa życia lub śmierci ?‍♀️.

17 minut temu, Dragonfly pisze:

Jakoś nie mam potrzeby być jak pani z fotek typu cud, miód, fit figura :D

Każda z nas ma inny typ sylwetki i to przecież jest piękne!

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...