Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ kochana - żadnej presji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, może? pisze:

Ależ kochana - żadnej presji.

W ogóle ciekawi mnie, jak mało wody muszą pić ludzie, którzy rzeczywiście piją mało wody (masło maślane...), skoro u mnie przy rozsądnych ilościach przyjmowanych płynów pojawia się przezroczysty sik. Jak piję za mało wody, to mnie głowa zaczyna boleć, więc nie ma opcji, żebym to zaniedbała. 

No, ale to już inny temat.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Sailor&Lula nigdy nie wyjdę z podziwu poziomu Twojej samoakceptacji. Tym bardziej, że mam zupełnie odwrotnie niby jest OK, ale zawsze widzę wszystkie mankamenty i to głównie u siebie :)

U kobiet niestety za wiele kwestii urodowych odpowiadają hormony - widziałam po sobie w ciążach i przy karmieniu i widzę teraz biorąc tabletki anty - niestety zatrzymują wodę i powodują cellulit (ale jednak ich korzyści są do tego niewspółmierne :P)

Mam kilka puszystszych koleżanek (nie wiem jakie jest poprawne politycznie słowo, żeby nikogo nie urazić), które stosują właśnie bańkę chińską po pół godziny masażu co 2 dni i mimo, że mają większe uda to całkiem gładkie.

Zakupiłam oczywiście i póki co mam głównie siniaki od tego i zastanawiam się co wygląda gorzej - cellulit, czy całe uda w siniakach :D

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skóra przyzwyczaja się po kilku razach, ale trzeba mądrze zacząć, mniejszą bańką. Cierpliwosci, później ten zabieg jest pryjemny. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, maniurka pisze:

widzę teraz biorąc tabletki anty - niestety zatrzymują wodę i powodują cellulit (ale jednak ich korzyści są do tego niewspółmierne :P)

A właśnie to jest u mnie jeden z miliarda powodów, dla których nie biorę tabletek anty... 

30 minut temu, maniurka pisze:

Mam kilka puszystszych koleżanek (nie wiem jakie jest poprawne politycznie słowo, żeby nikogo nie urazić), które stosują właśnie bańkę chińską po pół godziny masażu co 2 dni i mimo, że mają większe uda to całkiem gładkie.

Zdarza się, że pomimo wysokiej masy ciała niektóre dziewczyny i tak nie mają cellulitu i nigdy go nie miały... ?‍♀️

31 minut temu, maniurka pisze:

Zakupiłam oczywiście i póki co mam głównie siniaki od tego i zastanawiam się co wygląda gorzej - cellulit, czy całe uda w siniakach :D

Siniaki na udach! :serce: Szlag, chyba będę musiała kogoś zatrudnić do takich zabiegów, może połączę przyjemne z pożytecznym bez zbędnych wydatków :lach:

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Jan pisze:

Skóra przyzwyczaja się po kilku razach, ale trzeba mądrze zacząć, mniejszą bańką. Cierpliwosci, później ten zabieg jest pryjemny. 

Chyba właśnie większą, hmm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz trzeba stopniowo, żeby nie bolało, aha, zapomniałem, że musi być dobry poślizg, wtedy większa bańka będzie znośna a potem przyjemna , ale przecież to znana prawda na tym forum☺️☺️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale te małe bańki zasysają mocniej. Zrobiłam kiedyś eksperyment na swoich udach - wiem, jak zniosły duże, a jak małe średnice baniek. Stąd wnoszę, żeby zaczynać mod dużych.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...jeśli wróciliśmy do rozmowy o cellulicie, to duża bańka jest dużo twardsza i ma większą siłę ssącą/cm2. Mo wiem to już nie romantyczne . Jeśli chcesz używać dużej lub średniej to nie musisz jej dociskać do końca, i tak zrobi swoje
użyj sporo oliwki , inaczej będziesz rozciągać skórę i oprócz siniaków awersja do baniek. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...