Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

Cellulit byl, jest i bedzie a kobiety tak samo piekne i pociagajace,

To , ze dzieki temu podkrecaja troche swoja aktywnosc fizyczna jest tylko zaleta.

A to , ze ze smiertelna powaga podchodza do tematu - "problemu" jest niestety wada.

A wiec jak to w zyciu bywa : sa wady i zalety.

Dawniej tez tak bylo, ale jakos mniej bylo o tym slychac bo byc moze kolorowe pisemka nie byly tak kolorowe  a szopy dopiero teraz rozmnozyly sie strasznie?

U mezczyzn sprawa jest prosta. Kobieta z cellulitem , czy bez ... smakuje tak samo :) .

A kanony pieknosci bywaja bez znaczenia .

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cellulit byl, jest i bedzie a kobiety tak samo piekne i pociagajace,

To , ze dzieki temu podkrecaja troche swoja aktywnosc fizyczna jest tylko zaleta.

A to , ze ze smiertelna powaga podchodza do tematu - "problemu" jest niestety wada.

A wiec jak to w zyciu bywa : sa wady i zalety.

Dawniej tez tak bylo, ale jakos mniej bylo o tym slychac bo byc moze kolorowe pisemka nie byly tak kolorowe  a szopy dopiero teraz rozmnozyly sie strasznie?

U mezczyzn sprawa jest prosta. Kobieta z cellulitem , czy bez ... smakuje tak samo :) .

A kanony pieknosci bywaja bez znaczenia .

Amen bracie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 01 Lutego 2017 - 12:50, napisał(a): Cellulit byl, jest i bedzie a kobiety tak samo piekne i pociagajace, To , ze dzieki temu podkrecaja troche swoja aktywnosc fizyczna jest tylko zaleta. A to , ze ze smiertelna powaga podchodza do tematu - "problemu" jest niestety wada. A wiec jak to w zyciu bywa : sa wady i zalety. Dawniej tez tak bylo, ale jakos mniej bylo o tym slychac bo byc moze kolorowe pisemka nie byly tak kolorowe a szopy dopiero teraz rozmnozyly sie strasznie? U mezczyzn sprawa jest prosta. Kobieta z cellulitem , czy bez ... smakuje tak samo :) . A kanony pieknosci bywaja bez znaczenia .

Amen bracie ;)

Jak znam zycie to naszym Paniom nie wystarczy bo ... rzezba ciala sie liczy itd itp.

A najbardziej to chyba tylko ... samopoczucie sie liczy.

W podkreceniu samopoczucia o tej porze roku pomaga Vit D i solarium.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma cellulit do szacunku? :D

Przejęzyczyłem się, miałem na myśli uwielbienie :)

Zou bo te bez cellulitu to złe kobiety są ;)

Złe kobiety czyli wg Ciebie bez cellulitu też uwielbiam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przejęzyczyłem się, miałem na myśli uwielbienie.

Złe kobiety czyli wg Ciebie bez cellulitu też uwielbiam ;)

no a ja wyłącznie dobre z cellulitem, Adalbertcie, i raczej smakuję niż uwielbiam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no a ja wyłącznie dobre z cellulitem, Adalbertcie, i raczej smakuję niż uwielbiam ;)

Każdy jest kowalem swego losu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja bym chciał móc w środku tygodnia jeść śniadanie o 11 (oczywiście zaraz po przebudzeniu) :(

Też bym chciała zaraz po przebudzeniu. ;)

Niestety, śniadania jadam kilka godzin później.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci chcą pomóc w zwalczaniu i w swoim mniemaniu poprawić samopoczucie kobiet, mówiąć "ale wy wcale nie macie, a co najwyżej wam się wydaje", albo po prostu wysłuchać...

Można też zrobić jakąś fajną sesję i obrobić w Photoshopie- jak wszystkim gwiazdom.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci chcą pomóc w zwalczaniu i w swoim mniemaniu poprawić samopoczucie kobiet, mówiąć "ale wy wcale nie macie, a co najwyżej wam się wydaje", albo po prostu wysłuchać...

Można też zrobić jakąś fajną sesję i obrobić w Photoshopie- jak wszystkim gwiazdom.

Jako osoba na co dzień pracująca z PS powiem szczerze, że nad wyraz cenię sobie wszelką naturalność  :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako osoba na co dzień pracująca z PS powiem szczerze, że nad wyraz cenię sobie wszelką naturalność  :mrgreen:

Znam to uczucie też mi szop fotograf nie obcy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...