Skocz do zawartości
Jans

Cellulit

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie cellulit u kobiet jest nieważny, i tak będę je szanował. A z dwojga złego to jeśli już miałbym wybierać to wolę już ten cellulit niż np. męski obwisły brzuszek :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie cellulit u kobiet jest nieważny, i tak będę je szanował.

A co ma cellulit do szacunku? :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zdaje, że cellulit tyczy tylko urody zewnętrznej. A mieć do kogoś szacunek z powodu wyglądu, to raczej słabe

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z wątku powstaje ciekawy wniosek. Skoro cellulit ma 90% kobiet, a tak łatwo się go pozbyć ćwicząc, to 9 na 10 kobiet jest wyjątkowo leniwych. Panowie, litości!

Raczej nie łatwo. Można  poprawić to i owo. A jak czegoś nie da się   poprawić,  wtedy warto  to zaakceptować i powiedzieć sobie : " no i  o co tyle hałasu " ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma cellulit do szacunku? :D

Zou bo te bez cellulitu to złe kobiety są ;)

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety same i w swoim środowisku tworzą sobie problemy.

Gdyby faceci mieli się tak ostro oceniać to wielu nawet nie powinno mieć żon, kochanek itd. bo wyglądają dramatycznie.

Oni od razu powinni zostać rogaczami i szukać dobrze wyglądających facetów ;-)

Dla swoich żon, kobiet.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby faceci mieli się tak ostro oceniać to wielu nawet nie powinno mieć żon, kochanek itd. bo wyglądają dramatycznie. Oni od razu powinni zostać rogaczami i szukać dobrze wyglądających facetów ;-)

Na szczescie dla facetow istnieje w Polsce nadpodaz kobiet.

Ale powaznie mowiac w grupie wiekowej 15 - 64 stosunek plci jest  1:1

Dopiero w pozniejszym wieku panie nie maja konkurencji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w temacie skórki pomarańczy - drogie Panie nie tylko problem cellulitu za często wyolbrzymiacie!

My???

A kto założył temat? :D

A ilu panów nam daje rady? :D

Jem śniadanie i pędzę na siłownię. Nie idę, a pędzę, by mnie gad cellulit nie dopadł. :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My???

A kto założył temat? :D

A ilu panów nam daje rady? :D

Jem śniadanie i pędzę na siłownię. Nie idę, a pędzę, by mnie gad cellulit nie dopadł. :D

Jak ja bym chciał móc w środku tygodnia jeść śniadanie o 11 (oczywiście zaraz po przebudzeniu) :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam dzieła Arystotelesa i Platona

Znam twierdzenie Pitagorasa

Znam powiedzenia Heraklita

Mógł by mi ktoś dać jakieś linki do dzieł tego całego Celulita o jakim mówicie bo jego nie znam ;)

Chyba że ten cały Celulit to taki celebryta jak Kardashianki ;)

Kurde ten Celulit to musi być jakiś boski kochanek skoro tyle z was drogie panie go miała lub dalej ma :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...