Skocz do zawartości
Jans

Poczatek dnia

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy o co komu chodzi w piciu kawy. Ja na pewno Espresso nie wypiłbym gdyby chodziło o pobudzenie do działania. Raczej dla przyjemności i smaku/zapachu i tak chyba widzą to Włosi ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BB, espresso ma właśnie za zadanie pobudzenie.

Do długiego delektowania się są inne kawy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BB, espresso ma właśnie za zadanie pobudzenie.

Do długiego delektowania się są inne kawy.

Dobra to nie pogrążam się już swoją niewiedzą, bo espresso nie pijam :D :D :D

Tak czy owak mała czarna bez mleka nie zaszkodzi. Tyle jestem pewien.

Yerba pobudza mocniej. Przynajmniej mnie i jakoś lżej sie po niej czuje ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yerba pobudza mocniej. Przynajmniej mnie i jakoś lżej sie po niej czuje ;)

Yerba Mate jest obok herbaty zielonej godna polecenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rano wypijam szklankę wody z cytryną albo  bez, zależnie od  humoru, potem mocna kawa bo ciśnienie mam jak zdechły śledź, potem śniadanie z jajek  i jakiś owoc,  jaki to zależy od pory roku.  Przed wyjściem z domu po kawie  piję  jeszcze trochę wody. Jeżeli  jest wiosna/lato/jesień,  to wsiadam na rower i jadę do pracy.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może i ja się podzielę.

Rano wstaję pierwsze co to się przebieram po ciemku nie odsłaniam role ani światła nie zapalam. Idę do łazienki i dopiero tam zapalam światło. Poprawiam fryz myję zęby poprawiam ubranie gaszę światło i wychodzę do pracy :P Po drodze wymieniam spojrzenia i kiwnięcia głową ze znajomymi "z widzenia" w autobusie lub tramwaju zależy czym jadę. W pracy jem śniadanko=jeden banan.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...