Skocz do zawartości
Jans

Poczatek dnia

Rekomendowane odpowiedzi

Wstaję po trzech drzemkach góra, idę do sklepu po żarcie dla tych co śpią. Przychodzę do domu i szykuję dla wszystkich śniadania. Dwie bułki dla młodszego, trzy podwójne kanapki dla starszego i dla lickera też sporą porcyjkę. Jestem tak zmęczona szykowaniem żarcia, że odechciewa mi się jeść, więc palę i idę do pracy. Ale w pracy już się dobrze prowadzę, nie palę i jem zdrowe płatkowe śniadanie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Budzika nie uzywam bo budzenie nalezy do mojego psa za oknem ktory regularnie  obszczekuje wracajacego z nocnej zmiany piekarza.

Potem pies zaczyna mi opowiadac w swoim psim jezyku nocne przygody z hotkami.

Ja niestety nie robie gimnastyki przy otwartym oknie ale pije tylko szklanke wody z cytryna ktora mi bardziej smakuje od tej z sola i robie sniadanie dla mojego psiaka. Papierosow nie pale.

Patrze pozytywnie za okno bo prognozy tylko oglupiaja. Dzien sie zaczyna ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ZAJEBISTE są drzemki w telefonie, mistrzostwo świata. Kiedyś, dawno dawno temu, jak nie było telefonów, tylko budziki, takie z czerwoną wskazówką, którą ustawiało się mniej-wiecej na odpowiedni czas pobudki, to drzemki były masakryczne. Albo budzik dzwonił ponownie za 3 minuty (za szybko), albo za 20 minut (za późno). Brakowało dzisiejszej precyzji z mobili :)

Teraz to jest luz ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie jedyne zmartwienie, to nierozładowana bateria ;)

No to moj pies ma zawsze naladowana baterie i zaczyna budzic kiedy piekarza nie widac jeszcze na horyzoncie :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest aplikacja na telefon (Sleep Cycle alarm) w której ustawia się przybliżoną godzinę o której się chce wstać a ona wybiera moment kiedy człowiek jest najbardziej rozbudzony, czyli rusza się itd.

U mnie z rana zielona herbata z miodem, później śniadanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z rana zielona herbata z miodem, później śniadanie.

Pychotka !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drzemki min. 2. Nie umiem wstać natychmiast. A jak nawet wstanę, to snuję się jak cień przez dzień cały. ;)

Dwie szklanki czystej wody.

Bez cytryny - raz, że nie jestem fanką; dwa, że osłabia szkliwo.

Z solą bym nie zniosła.

Potem sikam :D

Wstawiam wodę na kawę, potem papieros, a konkretnie pół papierosa.

Robię sobie kawę z mlekiem i idę pod prysznic.

Kiedy wychodzę spod prysznica kawa jest akurat idealna do wypicia.

Wypijam ją, ogarniając włosy, codzienny (minimalistyczny) makijaż.

Znowu wstawiona woda na kawę.

Robię śniadanie (jeśli jest na to czas), ubieram się.

Do kawy dodaję duuuuuużo mleka, wypijam niemal duszkiem.

Im mniej mam czasu - tym lepiej jestem zorganizowana.

Im więcej - tym bardziej "rozlazła", ;)

A, dodam, że papieros na balkonie, zawsze. Przy -20 to mam od razu krioterapię ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej - tym bardziej "rozlazła", ;)

Zouza i "rozlazła" :lach: . Przeciez to nie pasuje razem :rolleyes:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jansie, to zasługa "drzemek". :D:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ustawiam drzemek ale chyba dlatego, że wstaję na raty - pierwszy raz z żoną która wcześniej musi wstać. Szybka toaleta i szykowanie kanapek do pracy. Później mam 20 minut wolnego - i tu jest moja drzemka lub czas na forum. Później to już trzeba wstawać, prysznic, ubieranie się i do pracy.

Jak tak Was czytam to zdrowo dnia nie zaczynam. Z rana w domu ani czasu ani ochoty na nic nie mam tak więc pierwsza kawa w pracy ok 8 jak czas pozwoli, śniadanie ok 12 (pierwszy posiłek), na szczęście nie palę, ale na wrzody czekam ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...