Skocz do zawartości
Druh.

sex masterka - "kanał edukacyjny"

Rekomendowane odpowiedzi

Jaaaaa piiii... obejrzałem do końca :mur:   chyba jednak za dużo dzisiaj wypiłem skoro nie przerwałem tego "seansu".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oddaj mi trzy minuty życia...

Pushek, na zlocie!:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla ciekawskich: na innych filmikach opowiada o swoim życiu, pielęgnacji włosów i takie tam blogowo-kobiece chuje muje.

I robi to normalnie. Wiecie ile ona musiała dubli tych filmików seksmasterki zrobić? Podziwiam :D

Godny polecenia, pełen cycków, odmóżdżacz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw w jakim kształcie ta sexmasterka ma muszelkę. Czy można zadziałać na odwrót - po charakterze kobiety przewidzieć jaką  ma muszelkę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sex masterka ocenila mnie na podstawie ksztaltu penisa na ... samca alfe :lach: .

Teraz tylko musze poszukac samiczki beta i mamy caly prawie alfabet jesli uwzglednimy jeszcze samca gamme i kilku jeszcze aspirantow.

A ksztalt muszelek ma rzeczywiscie cos wspolnego z charakterem (charakterkiem).

Juz szukam potwierdzenia na naszym forum  :shock: do uzupelnienia profili naszych hotek.

Zawsze bylem zwolennikiem doboru seksualnego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha SEXMASTERKA i geniusz PR :) w zeszłym roku zabłysneła tym:

nowy rok przyniósł takiego "kwiatka"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...