Skocz do zawartości
Grześ

Witam Szanowną Społeczność ZKF

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z Trójmiasta.

Tematyką Cuckold zaciekawiony i zafascynowany jestem od kilku lat. Po dziesiątkach godzin oglądania zdjęć i filmów powstał swoisty niedosyt (to chyba ewolucja) i wówczas wpadłem w sieci na to forum.

Jak widać w profilu jestem bez doświadczeń i waham się w kwestii spotkań, ale .... kto wie :)

Pozdrawiam wszystkich z ZKF i nie ukrywam, że dołączam do szacownego grona z olbrzymim, wrodzonym apetytem na życie i z równie dużą nadzieją na silne emocje.

Grześ.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Przeczytaj ten poradnik by dowiedzieć się, jak aktywować usługę ZK CZAT na komputerach typu desktop. W chwili, gdy wygaśnie Twoja subskrypcja VIP, pamiętaj o grupie preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

emocje masz gwarantowane ... w kwestii życia nie wypowiadam się , zależy na kogo trafisz ..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy i do fantazjowania zapraszamy :D ja te jestem tu niedługo, ale mój apetyt rośnie niczym....  Świetna atmosfera, fajni ludzie, ładne kobietki i wzajemny szacunek, czego chcieć tu więcej? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

waham się w kwestii spotkań, ale .... kto wie :)

Na początku wszyscy się wahają. :P

Ale podczytujesz forum już chyba jakiś czas? ;)

Witaj, baw się dobrze, cokolwiek miałoby to dla Ciebie znaczyć. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozejrzałem się po forum ze statusu VIP i zaktualizowałem swój profil.
Wg preferencji ZKF jestem zdecydowanie Kochankiem :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Baw się dobrze, z takimi nogami będziesz miał powodzenie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj   Baw się dobrze, z takimi nogami będziesz miał powodzenie

Zibi! Robisz to specjalnie. Bym co dzień publicznie deklarowała Ciebie uwielbienie :indians: 

Grześ!

Witaj witaj i nie zarzekaj się tak od razu co lubisz co nie lubisz. Ja przed staniem się HW nie wiedziałam, że mnie prowadzenie na smyczy sprawia mi radochę... i już więcej nie powiem..

Baw się dobrze. Na pewno się zdziwisz co lubisz a czego nie lubisz :)

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...