Skocz do zawartości
xxxmarti

Prive Club, czyli burza społeczna w szklance wody

Rekomendowane odpowiedzi

Ja byłem na otwarciu. Impreza mega! Szaleństwo nie do ogarnięcia. Bardzo pozytywnie wspominam pobyt tam. Wyszedłem na bardzo miękkich nogach:). Potem byłem na mniejszej imprezie. Nie było już tak czadersko:( Ale też nie było zle. Polecam klub. Duży( 3 poziomy). Każdy znajdzie coś dla siebie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taurus opisał szczegółowo i fajnie

Mam podobne uwagi i spostrzeżenia co do frekwencji i zachowania niektórych ludzi ale w innych klubach.

Liczyłem że tam będzie lepiej bo kusi żeby skoczyć zobaczyć

Ktoś jeszcze był w miedzy czasie, jakieś uwagi, doświadczenia, ktoś się wybiera?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszyscy zlotowicze są swingersami :) ciekawe, czy organizując zlot w takim miejscu, frekwencja też by dopisała :) jeśli o mnie chodzi.... Świat do nas należy hihihi hi

Myślę że nie tylko swingersi odwiedzaja chętnie ten klub.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy ktoś był na tej imprezie i byłby w stanie opisać czy frekwencja się poprawiła od czasu wizyty Taurusa. Pamiętam jak w pracy znaleźliśmy już jakiś czas temu podobny artykuł w sieci o tym przybytku i jakie emocje on je wywołał (chyba jeszcze przed otwarciem). Na stronie są opisane atrakcje, jakie czekają na gości. Zastanawiałem się co to jest dokładnie kopulodrom, oralium (poza domysłami), ale Taurus trochę wyjaśnił. W sumie skoro oralium to gloryhole, to nie wiem czemu na stronie widnieją obok siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z Lublińca i z wielką przyjemnością bym się tam wybrał.....ale tak z 15 kg temu :(

Jakbym miał na miejscu taką imprezownię ;) to bym się wcale nie zastanawiał i nie patrzył na kg tylko poszedł sprawdzić sam na własnej skórze jak jest w rzeczywistości. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrząc to nie daleko mam do tego klubu ale jako singiel nie wiem czego mogę się tam spodziewać:P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzewam temat, pytając czy są może jakieś nowe opinie o tym klubie?

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...