Skocz do zawartości
xxxmarti

Prive Club, czyli burza społeczna w szklance wody

Rekomendowane odpowiedzi

Otwieram temat dla nowego klubu w Lubińcu (za Częstochową).

Klub na 500 osób wydaje się dużą ekstrawagancją, zwłaszcza w takim ustronnym miejscu. Otwarcie 14 stycznia - kto był - proszę o relację.

Strona www: club-prive.pl

Co ciekawe - o otwarciu klubu zrobiło się głośno - można było m.in. przeczytać o tym w portalu natemat.pl:

http://natemat.pl/199115,najwiekszy-klub-w-polsce-do-seksu-grupowego-niedaleko-jasnej-gory-a-tam-kopulodrom-oralium-masa-sprzetu-do-bdsmx

Komentarze jak zwykle na polskim poziomie xD

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając relację z imprezy inauguracyjnej odniosłem wrażenie, iż właściciele lokalu przynajmniej starają się aktywnie wyczuć potrzeby gości i adaptować się adekwatnie. Klub ma pojemność 500 osób ale regularne imprezy mają być ograniczane do max 200, głównie ze względu na ilość szafek. Ze zdjęć miejscówka wygląda przyjemnie ale, jak zawsze, sukces imprezy zależy od towarzystwa. Może zlocik?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otwieram temat dla nowego klubu w Lubińcu (za Częstochową).

Klub na 500 osób wydaje się dużą ekstrawagancją, zwłaszcza w takim ustronnym miejscu. Otwarcie 14 stycznia - kto był - proszę o relację.

Strona www: club-prive.pl

Co ciekawe - o otwarciu klubu zrobiło się głośno - można było m.in. przeczytać o tym w portalu natemat.pl:

http://natemat.pl/199115,najwiekszy-klub-w-polsce-do-seksu-grupowego-niedaleko-jasnej-gory-a-tam-kopulodrom-oralium-masa-sprzetu-do-bdsmx

Komentarze jak zwykle na polskim poziomie xD

Jak się cieszę,że moje kochane miasto będzie znane nie tylko ze szpitala dla psychicznie chorych i więzienia dla kobiet! Fajnie,że powstało takie miejsce!Osobiście nie byłem jeszcze ale bywałem tam gdy lokal był otwarty pod inną nazwą.

Może zlocik?

Robimy zlot będę miał najbliżej ze wszystkich :klaszcze:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się cieszę,że moje kochane miasto będzie znane nie tylko ze szpitala dla psychicznie chorych i więzienia dla kobiet! Fajnie,że powstało takie miejsce!Osobiście nie byłem jeszcze ale bywałem tam gdy lokal był otwarty pod inną nazwą.

Robimy zlot będę miał najbliżej ze wszystkich :klaszcze:

Szkoda że nie poszedłeś na otwarcie, zdałbyś relację na gorąco ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko godzinka drogi autem, trzeba odwiedzic :-) O.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON: Myśmy się tam wybierali.Ile to namawiania było i eureka żona mówi ok jedziemy :klaszcze:  , a za godzinę dzieciaki się rozchorowały zamiast zajebistej imprezy wizyta wieczorna u pediatry  :klotnia:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ach te dzieci. ... skąd ja to znam. O.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już o nich piszą w centralnej prasie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21260930,klub-dla-swingersow-w-lublincu-nie-podoba-sie-mieszkancom-znani.html

Burmistrz Lublińca Edward Maniura zaczął otrzymywać listy, w których mieszkańcy z oburzeniem komentują charakter klubu. Ich zdaniem sieje on zgorszenie i negatywnie wpływa na i tak już kiepską reputację miasta. "Właściciel tegoż przybytku reklamuje swój klub atrakcjami tak obrzydliwymi, ohydnymi i spaczonymi, że w głowie się to nie mieści" - czytamy na stronie "Gazety Lublinieckiej".

Burmistrz przyznał, że również nie jest zachwycony otwarciem klubu dla swingersów. Wsparcia szukał u prawników. - Nigdy nie ukrywałem, że mam konserwatywne poglądy i działalność klubu mi się nie podoba. Ale miasto nie ma żadnych narzędzi, aby ją uniemożliwić - stwierdził Maniura w rozmowie z portalem Nasze Miasto - Zwróciłem się o analizę tego problemu dla prawników. Oni ocenią, czy w jakikolwiek sposób jako miasto możemy interweniować - powiedział.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A o samym klubie jak nic nie wiedzieliśmy (z pierwszej ręki), tak nie wiemy. ;)

Czy ktokolwiek był, widział, coś wie? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety to społeczeństwo nie przestanie zadziwiać... oburzeni, obrażeni a bzykają się po kątach ile wlezie tylko boją się o tym otwarcie mówić tak jak my;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...