Skocz do zawartości
bathory

Czaty i pokazywarki - niebezpieczne początki przyszłych rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie mam takich danych, Nawet jeśli się nie zdarzyło, to zawsze może się zdarzyć.

Pobranie, to pobranie. Kliknięcie na ikonkę "zapisz" i zapisanie na dysku lokalnym.

Takim razie użytkownicy forum robią sobie albumy na własnych kompach co mnie nie dziwi i nie jestem w szoku! Wazne by tego nie udostępniali dalej !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wazne by tego nie udostępniali dalej !!!

Ja nie zagwarantuję tego że nie będą udostępniać dalej. Przypominam że jest nas tu kilka tysięcy osób. Czasem wrzucacie zdjęcia do działów nie chronionych, do których dostęp mają osoby nawet bez zalogowania się na forum. I co się będzie działo z tymi materiałami dalej, pozostaje już całkowicie w gestii przeglądających.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do galerii hot wife trzeba sie zalogować, prawda?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do galerii hot wife trzeba sie zalogować, prawda?

tak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani - Wszyscy Dorośli jesteście to chyba potraficie dodać dwa do dwóch. Na forum kładziemy nacisk na to żeby było jak najbezpieczniej. Staramy się eliminować osoby które nie pasują do naszego środowiska, jednak wszyscy wiemy że materiał raz wrzucony do internetu, w tym internecie pozostanie. Może zostać skopiowany wielokrotnie, i powielony równie wielokrotną ilość razy.

Każdy z Was ma w swoim profilu pod linkiem: https://www.cuckoldplace.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=attachmentslistę "załączników" które przesłał przez forum, oraz liczbę pobrań tych załączników. I musicie liczyć się z tym, że jeśli udostępnicie gdzieś zdjęcie, to ono później gdzie indziej wypłynie. Nie mamy możliwości technicznych żeby temu zapobiec.

Przecież to co się wyświetla na ekranie, można zarchiwizować sobie funkcją screen shota. Tego nie ma jak zablokować.

Dla tego między innymi jest tu kategoryczny zakaz pokazywania twarzy.

Pozdrawiam

Druh

Junior Administrator ZKF

Po tym co napisałeś to sam sobie puki co zadaje pytanie, czy nie można wprowadzić jawności pobierania pliku? Wydaje mi się, że tak opcja spowoduje to ze zanim ktoś pobierze plik, a w następstwie będzie chciał skorzystać i dalej udostępniać plik, którego nie jest właścicielem zastanowi się kilkukrotnie zanim zrobi coś głupiego.

Rozwiązaliście wprowadzenia jawności opcji pobierania ? Albo chociaż informacji dla właściciela pliku kto i w jakim czasie pobrał plik z forum?

Husbend

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Husbend

A gdzie według zasad obowiązujących na forum jest miejsce na tego typu dyskusje?

Ale generalnie, tak jak napisałem wyżej. Zrobisz print screena i to się nigdzie już nie zapisze.

Wróćmy do meritum.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę, że ludzie którzy tu ( na ZKf) trafiają, są po prostu uczciwi.

Przejrzałem system wyszukiwania pod kątem wyrazów i fraz: ukradziono mi zdjęcia (materiały),  wyciek danych,  wykorzystano bezprawnie itp. i nie znalazłem ani tematu, ani postu gdzie ktoś (sorry Ktosiu) by się skarżył na taką sytuację.

Poza tym mam wrażenie, że Administracja naszego  portalu w porównaniu do innych witryn, dba szczególnie o bezpieczeństwo użytkowników i ich danych. Tak jak wspomniał Druh, zakaz publikowania materiałów z pokazaną twarzą - jest to rygorystycznie przestrzegane.

A tak uogólniając temat, to dzisiejszy trend jest taki, że miliony ludzi wręcz sami zalewają witryny materiałami "baaardzo śmiałymi" obyczajowo. Tak więc to co u nas jest prezentowane, raczej nie powinno spotkać się z zainteresowaniami potencjalnych grabieżców tożsamości. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Secretka; Również dołączam się do pytania. Nie mam nic przeciwko, aby użytkownicy forum w swoich własnych potrzebach korzystali z moich zdjęć :) ale jeśli faktycznie te zdjęcia biegają później gdzieś w internecie... to już zmienia postać rzeczy. Ktoś? Coś?

Patrząc na Twoje zdjęcia Secretko zapewne wielu forumowiczów (nie tylko ja) korzystamy dla "własnych potrzeb" :D

co do wykradania fotek przez osoby trzecie, to jest istne skurw..ynstwo! Tez tych pseudo stronek i innych, które żerują na ludziach jak harpie narobiło się dziesiątki, a oni tylko żerują na ludziach w potrzebie, bo łatwa kasa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ok temat poszedł odrobinę nie w ta stronę :P Chodziło mi o to że sporo facetów na tych czatach deklaruje że chce być rogaczami, chce żeby jego partnerka kochała się z innym ale zaczyna od dupy strony moim zdaniem... Czy ktoś może mi trochę przybliżyć co jest takiego fajnego w tym że pokazują zdjęcia swoja bądź nie w celu czytania komentarzy typu "ale bym jebał" itp. wiec poziom kanałowy... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Deklarują chęć stania się rogaczami wiedząc, że szanse są znikome lub  żadne. Często pewnie nawet nie wspominają słowem  partnerkom o swoich fantazjach lub jak tylko wspomną reakcją jest oburzenie. Dlatego najprostszą namiastką cuckold`u jest wrzucenie do sieci fotek i jaranie się tym, że obcy facet ma ochotę się puścić na te fotki. Według mnie tak to właśnie wygląda w sporej części przypadków. Są tu też i tacy, których żony/partnerki wiedzą i  wykazują zainteresowanie. Chcą się pokazać "zza pleców" męża. Wówczas zwykle w galerii zaznaczone jest jakiego typu komentarzy oczekują autorzy zdjęć. Jest pewnie jeszcze z tysiąc innych przypadków. Nie sądzę, aby było to zabieranie się do sprawy od dupy strony. Dla niektórych przecież samo pojawienie się na forum jest wystarczające. Nie każdą fantazję przecież trzeba realizować. Jednych kręci seks tantryczny, bardzo zmysłowy na dużym łożu i z olejkami, innych najbardziej kręci szybki numerek w toalecie. Nie lubię samotnych rogaczy, którzy wrzucają fotki deklarując jedynie, że to żona i wie o procederze. Mam ograniczone zaufanie do internetowych zapewnień. Nie potępiam jednak i  nie oceniam bo w sumie guzik mnie to obchodzi.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...