Skocz do zawartości
Adrastea

Wybór wibratora

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie kierowane głównie do Pań. Planuję zrobić żonie prezent i kupić wibrator. Elegancki, funkcjonalny i porządny. Jedyne z czym mam problem to określenie kształtu i faktury. Nie wiem czy zdecydować się na prosty czy wygięty, gładki czy żebrowany? Z nakładką do pieszczenia łechtaczki czy może bez? Wiem, że każda kobieta jest inna ale chciałbym dokonać właściwego zakupu za pierwszym razem. Kochane Panie, pomożecie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknij na moj temat "jaka zabawka dla zony pod choinkę"

Tez miałem taki dylemat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, ja żonie kupiłem wiele, wiele zabawek, wibratorów, motylki, kulki itd. Co do wibratorów najbardziej przypadł jej do gustu wibrator rotacyjny z ruchomą główką, ale i tak najczęściej sięga po masażer wibracyjny(duży długi, z główką porównywalną do wielkości pięści filigranowej kobietki) . Co prawda jeśli ktoś lubi typowo penetracje to, ten sprzęt się nie sprawdzi, ale moją żonę w ciągu 5 minut potrafi doprowadzić do 3 orgazmów jeden po drugim.zdecydowanie jest to zabawka nr 1...nigdy nie zawiodła. Nawet gdy się rozladuje akumulator to można działać pod prądem choć wtedy siła wibracji jest mniejsza. Polecam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochane Panie, pomożecie?

Sitri, a co w seksie najbardziej lubi Twoja żona?

Bo od tego powinien być uzależniony wybór.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i przepraszam jeśli powielam niepotrzebnie temat. Proseksualną na pewno w wolnej chwili poczytam. Zouza, jako jeden z wielu Twoich fanów na forum czuję się zaszczycony, że się odezwałaś :) Co do upodobań mojej ukochanej - na pierwszym miejscu będzie minetka połączona z masażem przy pomocy palców. Moja Pani dochodzi tylko w ten sposób. Poza tym lubi być solidnie przemaglowana okazałym sprzętem. W tej materii ja się średnio sprawdzam, a skoro nie jest przekonana na 100% do pomysłu kochanka to myślę o fajnej zabawce. Po długich godzinach spędzonych na czytaniu recenzji myślę o wyborze dwóch z tych trzech opcji:

http://funfactory.pl/produkty/pulsator-fun-factory-stronic-eins-dark-violet.html

http://funfactory.pl/pulsator-fun-factory-stronic-drei-czarny-13077.html

http://funfactory.pl/wibrator-fun-factory-big-boss-black-line-13091.html

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę sie... Dziewczyny jest rozńica miedzy takim pulsatorem a wibratorem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę sie... Dziewczyny jest rozńica miedzy takim pulsatorem a wibratorem?

Pozwól, że zacytuję fragment opisu jednego z tych pulsatorów:

"Pulsator oferuje całkowicie nowe wrażenia dzięki unikalnemu napędowi - jako jedyny gadżet na świecie - zamiast wibrować, cały wykonuje ruch pulsacyjny w przód i w tył"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem, wolałbym jednak usłyszeć to od kobiety która to potwierdzi;) Moze Ani bym to sprezentowal

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie chodzi ci o różnice w działaniu ale w osiąganych efektach? No to tu Ci nie pomogę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie chodzi ci o różnice w działaniu ale w osiąganych efektach? No to tu Ci nie pomogę.

Tak, moze nie jasne sie wyraziłem a ze pierwszy raz spotykam sie z takim sorzetem to było by dobrze wiedziec....

Jaka jest średnica członka u dużego pana

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...