Skocz do zawartości
MLODY26

krótkie włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze pamiętasz, Menczi, z tym pomysłem. ;)

A na forum to widać mnie w różnych kolorach i długościach. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzą że nie dorosłem do pewnych spraw

Nie dorosłeś do pewnych spraw.

kiedy ścięłam włosy zaczęłam wyglądać drapieżnie.

Oj tam. Bardzo ładnie i tyle. Choć chwyt wtedy niepewniejszy :)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A na forum to widać mnie w różnych kolorach i długościach. :P

Prawie tak jak mnie (ale głównie na zlotach), z tym że ja coraz bardziej platynowy, i coraz mniej na głowie :P

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam. Bardzo ładnie i tyle. Choć chwyt wtedy niepewniejszy :)

A dziękować. :P

Chwyt trzeba potrenować. ;)

ja coraz bardziej platynowy

Ja też, chociaż chyba z innych powodów. ;)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też, chociaż chyba z innych powodów. ;)

Taak, jakich? To facet nie może się też malować? Chyba nie podejrzewasz, że siwieję w tak młodym wieku ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taak, jakich? To facet nie może się też malować? Chyba nie podejrzewasz, że siwieję w tak młodym wieku ;)

No mówiłam, że z innych - ja farbuję, Ty malujesz. ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dokładnie odwrotnie jak u mnie :-D

Kobieta z krótkimi włosami to babka zdecydowana i pewna siebie. Ale wlosy nie mogą być "przylizane".

Jakbym mojego męża słyszała :)

zawraca mi cały czas głowę, że mam obciąć włosy i chyba niedługo to nastąpi

a wbrew pozorom, włosy krótki to więcej zachodu niż długie - przynajmniej dla mnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: konserwa jestem, preferuję dłuuuuugie, tak już mam, krótkie też ładne, ale to wtedy tylko dodatek do ładnej buźki.

Oczywiście to  moja subiektywna szowinistyczna opinia, która zresztą i tak nie ma żadnego znaczenia.

Najważniejsze jest to , jak się kto czuje w danej fryzurze, efekt wizualny to już kwestia tego, na ile opanowaliśmy wdupiemanie co inni na ten temat sądzą.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz są krótkie i bez codziennego porannego ich mycia + właściwego wysuszenia nie powinnam z domu wychodzić

Kochana, ja i przy długich myłam je codziennie rano, więc min. pół godziny wcześniej było wstać trza. ;)

Paradoksalnie - przy krótkich zdarza mi się, choć niezbyt często, myć co drugi dzień. :P

W moim przypadku strzyżenie wraz ze zmianą koloru na jaki nigdy dotychczas nie miałam odwagi dały fajny efekt i dobrze mi z tą zmianą

Nawet bardzo dobrze! :redevil:

pomimo, że jak widać ograniczyłam liczbę potencjalnych kochanków ;)

Phiiiiiiii... :D

krótkie też ładne, ale to wtedy tylko dodatek do ładnej buźki.

A długie mogą być zamiast ładnej buźki? :D

Ja znowu zapuszczam, jeśli cierpliwości wystarczy. I to nie, bo ładne, czy inne srutu tutu, bo wdupiemanie opanowałam do perfekcji. :D

Ale nie powiem dlaczego, o! :redevil:

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Włosy nadają kobietom odpowiedniej oprawy. Osobiście wolę dłuższe, lecz nie jest to reguła. Ważne żeby były zadbane, wypielęgnowane wówczas jak się zanurzy w nich dłonie to poczuje się ich aksamit. I to właśnie o tą  formę ozdobno wabiącą mężczyzn chodzi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...