Skocz do zawartości
MLODY26

krótkie włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie kobiety z krótkimi włosami są bardziej "drapieżne", a że gustuję w delikatniejszych to zdecydowanie wolę długie włosy. Nie mówię że nie będzie mi się podobać kobieta z krótkimi włosami, ale jak ma długie to ma od razu +100 do zajebistości.

To dokładnie odwrotnie jak u mnie :-D

Kobieta z krótkimi włosami to babka zdecydowana i pewna siebie. Ale wlosy nie mogą być "przylizane".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widok falujących włosów podczas pchnięć powoduje natychmiastowe podniecenie , podczas lodzika gdy "układam fryzurę" również na mnie działa :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w tej kwestii nie mam czego się obawiać, odkąd się znamy to obcinam się na bardzo krótko ;-)

Bardzo krótko, a łyso - jest jednak różnica. ;)

Zgadzam się z Druhem - kiedy ścięłam włosy zaczęłam wyglądać drapieżnie. :redevil:

Widok falujących włosów podczas pchnięć

Ooooo, no to idealna sytuacja dla żony - nie musi sobie dupy depilacją zawracać. :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale KOMPLETNIE nie pociągają mnie kobiety z krótkimi włosami

Myślę że nie musisz nikomu w ogóle tłumaczyć "dlaczego". Po prostu masz taki gust i tyle a o gustach ciężko dyskutować. Mimo to wszyscy to robią, bo to przecież forum ;) Wszystko zależy tak naprawdę od dwóch czynników. Pierwszy, to oczywiście gust. Drugi, to jaką kto ma twarz. Otóż, twarz bardzo (czasami nawet przesadnie bardzo) szczupła, wyglądała by w długich włosach już zupełnie jak "przecinek". Wtedy włosy krótkie acz ładnie rozrzucone, rozczapierzone taką twarz rozświetlą. Oczywiście wcale tu nie próbuję powiedzieć, że kobiety z długimi włosami mają "wylane" twarze!

Tak naprawdę, to DOBRY fryzjer, który ma talent i zmysł, zawsze dobrze włosy przytnie, lub zwróci uwagę na Twój wybór. "Na pewno chce Pani się tak obciąć? Bo ja uważam że..." i to są najlepsi doradcy w takim momencie moim skromnym zdaniem. Reasumując, to wszystko ZALEŻY.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo krótko, a łyso - jest jednak różnica. ;)

Zgadzam się z Druhem - kiedy ścięłam włosy zaczęłam wyglądać drapieżnie. :redevil:

Ooooo, no to idealna sytuacja dla żony - nie musi sobie dupy depilacją zawracać. :D

Masz częściowo rację że z depilacją dupy nie musi sobie głowy zawracać, ponieważ z natury włoski nawet najmniejsze jej tam nie rosną :-) no chyba że chodzi o włoski łonowe;-) a co do fryzury to kilka razy byłem na łyso obcięty i było jak najbardziej wporzadku w oczach żony :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z depilacją dupy nie musi sobie głowy zawracać, ponieważ z natury włoski nawet najmniejsze jej tam nie rosną :-) no chyba że chodzi o włoski łonowe;-)

No miszcz dedukcji :D

Bardzo dobrze zrozumiałeś. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna żył sobie taki fryzjer. Vidal Sassoon na niego wołali. Podobają mi się jego pomysły na damskie fryzury, trafnie podkreślające urodę pań.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkim kobietom pasują krótkie włosy.

Niektóre przez taką fryzurę wiele tracą.

Jest to często ich świadomy wybór i dobrze się tak czują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkim kobietom pasują krótkie włosy. Niektóre przez taką fryzurę wiele tracą.

Ja często widuję panie, które z uporem maniaka noszą długie (choć ten upór to zazwyczaj naciski partnera/męża), a wyglądają w nich fatalnie.

Jest to często ich świadomy wybór i dobrze się tak czują.

A czy to nie powinno być tu kluczowe???

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja często widuję panie, które z uporem maniaka noszą długie (choć ten upór to zazwyczaj naciski partnera/męża), a wyglądają w nich fatalnie.

A czy to nie powinno być tu kluczowe???

Ja sobie Ciebie Zuz nie wyobrażam w dlugich,  choć nawet w avatarze masz długie, pasują Ci krótkie i basta.

Choć zdaje się że gdzieś na forum czytałem, że to był pomysł Twojego kochlegi? (Wybacz jeśli coś pokręciłem).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...