Skocz do zawartości
byk_jg

Kim naprawdę jest hotka, a to ciekawe ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma się co przejmować, bo artykuł rodem z pudelka.pl :D Raz piszą, że będzie upalne lato, a na drugi dzień ostrzegają przed super gradobiciem i trąba powietrzną! :P tak samo i ten artykuł, koś zasłyszał ten termin i sobie dopasował pod nakręcone nastolatki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka to moim zdaniem niezbyt ładne zapożyczenie z angielskiego, według mnie zasługują one na swoją, polską nazwę, ale za cholerę nie mam pojęcia jak można by je nazwać... Może Ochotki? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również  jakoś nie lubię tego słowa i brakuje mi w cukoldzie polskich określeń...A te które są to albo żywcem przeniesione z angielskiego albo jak już to te  te byki , rogacze, jakieś to takie siermiężne ... a co tam, pomarudzę...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ang = hotka (hot wife)

pol = niezwykłe ciepła, z bujną wyobraźnia, nie skrępowana stereotypem i otoczeniem, namiętna i kochająca swojego męża kobieta, która zasługuje na miano lepiej niż gorącej żony, która lubi pieszczoty, seks oraz pragnie uciech cielesnych pod każdą postacią i uszczęśliwiać zarówno siebie jak i męża :D (jednym słowem= bogini)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie napisana definicja. :)

Tylko  z czego by tu zrobić męża...  :lock:  :blink:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie będę się chwalił, ale już jestem zajęty :D a tak na serio nie ma co szukać na siłe, ja komuś jest pisane kogoś poznać interesującego to sam znajdzie choćby przypadkiem w sklepie schylając sie do kobiety, która upuściła 1 grosz ;) moja rada: najlepszy towar na męża to niepozorny i skromny, lecz z potencjałem facet, która SŁUCHA słów kobiety, nawet z przysłowiowego pizdusia idzie zrobić materiał na ogiera, co trudno utrzymać w stajni! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś powiedział że umiejętność słuchania to najlepsza rzecz jaką możemy ofiarować drugiemu człowiekowi.
Fakt ze jak komuś tak pisane to mu w drewnianym kościele cegła na głowę spadnie. Dlatego nic na siłę .
Definicję hotki podałeś tak ze nic dodać nic ująć ale hotki to przecież nie tylko mężatki . To kobiety świadome swojej seksualności i swoich potrzeb, myślące poza schematami i żyjące wg. swoich własnych potrzeb a nie według narzuconych przez społeczność zasad.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie napisana definicja. :)

To już do Wikipedii wpisać tę definicję. Niech także osobniki nie będące tutaj na forum mają świadomość co to Hotka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...