Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Mieszkanie razem z kochankiem żony

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, Łysy pisze:

Mężczyzna chwilę pomyśli chujem i wraca grzecznie do domu, kobieta zaś angażuje się w chuja kochanka dość emocjonalnie i uczuciowo...

Ale czy u mężczyzny, to akurat zawsze wychodzi na plus?

My tu dyskutujemy pod kątem tematu wątku.

19 minut temu, Łysy pisze:

To nie jest moja refleksja wysnuta z własnych doświadczeń, ale wynik analizy badań socjologicznych nt. relacji pozamałżeńskich.

A czy owe badania biorą pod uwagę tylko takie związki jak np. mój i @skrzata czyli cuckoldowe, swingerskie, BSDM, niemonogamiczne, związki otwarte czy może ogólnie wszystkie relacje pozamałżeńskie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

Ale czy u mężczyzny, to akurat zawsze wychodzi na plus?

My tu dyskutujemy pod kątem tematu wątku.

A czy owe badania biorą pod uwagę tylko takie związki jak np. mój i @skrzata czyli cuckoldowe, swingerskie, BSDM, niemonogamiczne, związki otwarte czy może ogólnie wszystkie relacje pozamałżeńskie?

1) Co ma mu na plus wychodzić? Realizacja potrzeb niespełnialnych w ramach związku stałego? Spytaj tych mężczyzn.

2) Aha, czyli ja się wypowiadam zupełnie nie na temat przytaczając statystykę z badania socjologicznego, która akurat nie pasuje do twojej tezy?

3) Podałem statystykę, mam wrażenie, że odebrałaś to jako atak na siebie. Nie wszystkie związki TUTAJ są " cuckoldowe, swingerskie, BSDM, niemonogamiczne, związki otwarte" -chyba tylko jedna z tych cech jest wspólnym mianownikiem (i też nie zawsze). Jesteście wyjątkową parą, drugą taką to nawet na ZKF ciężko znaleźć (chyba tylko jedną potrafię wymienić). Generalnie tu każdego użytkownika inny wiatr przywiał i ma swoją wyjątkową historię, I nie są to jacyś pojebańcy z zupełnie innym stosem kognitywnym od stosu "normixa".

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Łysy pisze:

Rozważają? Ależ one wiedzą bez zastanawiania się. 

obraz.png.a6ce81229e009cf722d9fd4fea54b601.png

To znaczy, że szybko myślą.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Łysy pisze:

Mężczyzna chwilę pomyśli chujem i wraca grzecznie do domu, kobieta zaś angażuje się w chuja kochanka dość emocjonalnie i uczuciowo...

To kompletne uproszczenie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, Łysy pisze:

1) Co ma mu na plus wychodzić? Realizacja potrzeb niespełnialnych w ramach związku stałego? Spytaj tych mężczyzn.

2) Aha, czyli ja się wypowiadam zupełnie nie na temat przytaczając statystykę z badania socjologicznego, która akurat nie pasuje do twojej tezy?

Ale przecież my tu rozmawiamy o realizacji potrzeb w ramach tego stałego związku. Wszak chodzi w nim o zamieszkanie wspólnie z kochankiem żony. Jak ma się to Twoje: " Mężczyzna chwilę pomyśli chujem i wraca grzecznie do domu, kobieta zaś angażuje się w chuja kochanka dość emocjonalnie i uczuciowo..." do tematu wątku?

Przedstawiłeś nam badania socjologiczne, ale nie wiemy na jakiej grupie związków był te badania. Inaczej wyjdą one gdy weźmiesz ludzi żyjących z własnej woli w otwartych związkach, inaczej gdy weźmiesz ludzi żyjących w monogamicznych związkach zdradzających swoich partnerów, inaczej gdy weźmiesz ludzi z obu tych grup.

22 godziny temu, Łysy pisze:

3) Podałem statystykę, mam wrażenie, że odebrałaś to jako atak na siebie.

Tego nawet nie skomentuję. Zaskoczyło mnie jak jednak mało mnie znasz.

• Lubię 3
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.02.2022 o 15:43, Łysy pisze:

Tiaaaaa... a rozwody, bo se chłop młodą (a czasem po prostu inną) dupę znalazł to tylko w kinie, co? ;)

Co do drugiej części to sądzę, że tak bywa, ale głównie w tzw. monogamicznych związkach ze sporymi deficytami na różnych polach. Oczywiście w cuckoldowych też często kobiety się angażują emocjonalnie, ale chyba jednak w człowieka, nie chuja. ;)

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Zouza pisze:

jednak w człowieka, nie chuja.

Chyba, że człowiek okaże się chujem... Co przecież się zdarza ;) 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...?? nikt, to mógłby być początek nowego tematu: czy często kochankowie okazują się chujami??

• Facepalm 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, michałanioł pisze:

to mógłby być początek nowego tematu: czy często kochankowie okazują się chujami?

Nie wiem jak Ty, ale ja zawsze :lach:

Czasem miękkim, czasem twardym, a czasem al dente ale zawsze :lach:

I nie sądzę aby trzeba było zakładać do takich rozważań nowy temat ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...