Skocz do zawartości
Centor

mineta - fun or run ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja wiem?! Padłby z wycieńczenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm, wszyscy piszą o tym jedynie w kontekście gry wstępnej.......... ale ja bardzo często stosuję pieszczoty językiem jako zakończenie sexiku :) Pani wtedy już rozochocona i to mocno, zwykle jest tak że mężczyźni dochodzą znacznie wcześniej i tutaj dopiero zaczyna się pole do popisu :) doprowadzenie kobiety do stanu ekstazy :) a i ja wtedy mam czas się zregenerować przed drugim podejściem :) Natomiast popieram przedmówców, słuchanie kobiecego ciała to skarbnica informacji......... no chyba że pani leży jak kłoda ale takie raczej należy omijać szerokim łukiem :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm, wszyscy piszą o tym jedynie w kontekście gry wstępnej.......... ale ja bardzo często stosuję pieszczoty językiem jako zakończenie sexiku :) Pani wtedy już rozochocona i to mocno, zwykle jest tak że mężczyźni dochodzą znacznie wcześniej i tutaj dopiero zaczyna się pole do popisu :) doprowadzenie kobiety do stanu ekstazy :) a i ja wtedy mam czas się zregenerować przed drugim podejściem :) Natomiast popieram przedmówców, słuchanie kobiecego ciała to skarbnica informacji......... no chyba że pani leży jak kłoda ale takie raczej należy omijać szerokim łukiem :)

Wiem, że u wielu kobiet orgazm łechtaczkowy podczas gry wstępnej ułatwia kolejne szczytowania już podczas stosunku, więc może warto zrobić minetkę zarówno przed jak i po stosunku? ;) Wtedy nie będzie dylematu dotyczącego tego, że to ponoć mężczyźni dochodzą "znacznie wcześniej" ;)

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że u wielu kobiet orgazm łechtaczkowy podczas gry wstępnej ułatwia kolejne szczytowania już podczas stosunku, więc może warto zrobić minetkę zarówno przed jak i po stosunku? ;) Wtedy nie będzie dylematu dotyczącego tego, że to ponoć mężczyźni dochodzą "znacznie wcześniej" ;)

Lula.

Jestem jak najbardziej za !!!  :klaszcze: Dwa razy więcej przyjemności :klaszcze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie życia bez minety. Mógłbym zrezygnować z loda ale mineta, to dla mnie coś cudownego. Podstawa dobrego pożycia:D Podobno jestem w tym dobry. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo moja pani uwielbia minetkę, szczególnie gdy siedzi na twarzy. Ja mam to samo uwielbiam ją robić, mogę to robić non stop i wiele razy po kolei. Ta bliskość i czucie każdego bodźca, uwielbiam jej orgazm gdy jestem między nogami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie jestem zwolenniczką tej formy pieszczot. Nie lubie skupiać się na swojej przyjemności biorąc ją bezczynnie... jeszcze jak facet wie jak mnie tak obezwładnić to czasem przyjemnie, gorzej jak nie wie co zrobić z językiem wtedy mimowolnie wywracam oczami ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie jestem w związku gdzie moja partnerka nie lubi tego rodzaju pieszczot i mówiła mi to od samego początku. Próbowaliśmy raz 69, ale nic z tego. Czy są tutaj takie kobiety czy moja jest ewenementem? A może to ja jestem słaby? Choć poprzednie partnerki wyklaczały by.

No ale do rzeczy!

Jak według Was, drogie Panie, powinny wyglądać idealne pieszczoty Waszej cipki? Ile kobiet tyle przepisów, a myślę, że męskie grono chętnie poczyta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Ferris Buller pisze:

Ja, gdy spotykam się z parą minetki nie praktykuję. Uważam, że to obowiązek Rogacza ;)

A ja z kolei uważam, że to żaden obowiązek tylko zwyczajnie moja przyjemność. 

To znaczy, pieszczenie kobiety w ten sposób, oglądanie jakie reakcje to na niej wywiera, jaką rozkosz może sprawić. Nie ma to nic wspólnego z rolą jaką sobie narzucę, czy będę występował jako bull czy rogacz. Seks oralny po prostu jest fajny i to w obie strony i nie wyobrażam odmawiać sobie tej przyjemności nawet przy zakładaniu, nie wiem, ostrej dominacji. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...