Skocz do zawartości
Centor

mineta - fun or run ?

Rekomendowane odpowiedzi

w końcu potrafiłam podpowiedzieć i wskazać co sprawia mi większą i największą przyjemność.

Uchylisz rabka tajemnicy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

spotykalem sie kiedys z dziewczyna ktora ewidentnie czula dyskomfort przy pieszczotach oralnych. Nie zeby jej nie sprawialy fizycznej przyjemnosci (czasem dochodzila w ten sposob momentalnie), czy cos bylo nie tak z higiena (wiadome obawy), ale widac bylo ze chce skrocic ten etap i przejsc jak najszybciej do konkretow. Tak po prostu miala, tlumaczac to na rozne sposoby, zeby mnie nie urazic,a ja nie mialem zamiaru robic z tego problemu choc uwielbiam zapach i smak podnieconej, rozowej cipki.

Ale nie o niej chce pogadac, mam po prostu pytanie do naszych Pan: dla ktorej z Was minetka moglaby nie istniec ? Ile jest takich ktorym to nigdy nie sprawialo przyjemnosci ?

-c

u mnie :)

ja wolę seks z penetracją i gry wstępnej nie potrzebuję (wystarczy mi flirt i zbudowanie napięcia w "eterze")

zadowolić mnie oralnie potrafiłby tylko ktoś kto mnie bardzo dobrze zna i wie jak lubię na początku, kiedy włożyć palec itd...

choć oglądałam kiedyś amatorski filmik i śmiem domniemać że tamtemu panu mogłoby się udać ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no można...ale ja nie lubię rozpraszać się na gadanie...

podnieca mnie jak mam wrażenie że to mężczyzna ma "większą" frajdę niż ja i po prostu jest wirtuozem... i popisuje się tym talentem...

po za tym irytuję się szybko jak, ktoś robi coś nie tak... nauczyciel ze mnie kiepski i to bardzo

choć w sumie jak by komuś bardzo zależało by się mnie nauczyć w tej kwestii, to pewnie skusiłabym się na lekcję czy dwie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się zgodzę z Fem. Jakoś średnio mi idzie pouczanie. Wolę przerwać :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako wielbiciel dawania tego typu uciechy pragnę powiedzieć, że zamiast zmuszać kobiety do wskazywania niemalże palcem jak panowie mają to robić to niech poprostu ruszą głową... ekhm uwaga bo powtarzać nie będę :P.

1. Kobieca pochwa to nie jakiś czołg, tak więc nawet jeśli potrzebuje mocniejszej stymulacji to nie naciskamy językiem lub twarzą tak jak byśmy chcieli ją przebić... łatwo rozpoznać czy szare jest dobrze czynię po przez samo twardnienie i wyłania nie się lechtaczki. Jeśli poprzez stymulację językiem czujemy ze ta cudowna kuleczka odkrywa nam się to znaczy ze jest git, jeśli się chowa znaczy ze coś spartolilismy i trzeba zaczynać od nowa.

2. Ręce mamy wolne wiec czemu z nich nie mamy skorzystać. Głaskanie całego ciała rozanielonej kobiety, delikatne drapanie, uciskanie piersi zabawy sutkami... Ewentualnie placówka lub cokolwiek co z natury jest przyjemne przybliża nasza damę do mety jaką jest orgazm.

3. Wytrwałość, szukaj, czuj, i jeśli jest dobrze to kontynuuj to aż do orgazmu, można przerywać na moment długimi liznieciami.

Tyle ode mnie pewne smaczki zostawiam dla siebie hihi. Mam nadzieje ze pomogę jeśli nie to chociaż pozostanie mi nadzieja ze pomogłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Kobieca pochwa to nie jakiś czołg, [...]

Jeśli poprzez stymulację językiem czujemy ze ta cudowna kuleczka odkrywa nam się to znaczy ze jest git, jeśli się chowa znaczy ze coś spartolilismy i trzeba zaczynać od nowa.

2. Ręce mamy wolne [...] lub cokolwiek co z natury jest przyjemne przybliża nasza damę do mety jaką jest orgazm.

3. Wytrwałość, szukaj, [...]

Tak proste, a dla wielu zbyt skomplikowane. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś ostatnio natrafiłem na zestaw takich propozycji w temacie wątku. Wrzucam dla inspiracji ;)
Choć przy niektórych to faktycznie dobre połączenie z ćwiczeniami fizycznymi ;)

post-22713-0-30558900-1523705339_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś ostatnio natrafiłem na zestaw takich propozycji w temacie wątku. Wrzucam dla inspiracji ;)

Choć przy niektórych to faktycznie dobre połączenie z ćwiczeniami fizycznymi ;)

attachicon.gifcwiczenia.jpg

Jednej nie testowałam :D

Dla mnie jednak sama pozycja jest sprawą drugo-, jeśli nie trzeciorzędną. No chyba, że mi strasznie niewygodnie i nie mogę się skupić na odczuwaniu. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że w niektórych z nich nie byłabym w stanie szczytować. Ale pewnie tylko mi się wydaje :D. Bo pozycja rzeczywiście nie jest sprawą pierwszego rzędu.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że w niektórych z nich nie byłabym w stanie szczytować. Ale pewnie tylko mi się wydaje :D.

Nie pozostaje nic innego jak sprawdzić ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...