Skocz do zawartości
Centor

mineta - fun or run ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w ogóle nie lubię rozmawiać o seksie (bezpośrednio), zaraz się czerwienię i zaczynam stękać. Także z obawy przed popsuciem nastroju, zarówno z jednej jak i z drugiej strony, nie rozpoczynam rozmowy.

Zresztą wolę widzieć, czuć partnera i jego podniecenie. To mnie bardziej kręci w trakcie spotkań z kochankami niż mineta.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle nie lubię rozmawiać o seksie (bezpośrednio), zaraz się czerwienię i zaczynam stękać. Także z obawy przed popsuciem nastroju, zarówno z jednej jak i z drugiej strony, nie rozpoczynam rozmowy.

Zresztą wolę widzieć, czuć partnera i jego podniecenie. To mnie bardziej kręci w trakcie spotkań z kochankami niż mineta.

Gdyby kochanek poprosił cię o email, sms-a z opisem jak Ci sprawić przyjemność? Z zapewnieniem że nie będzie podejmował tego tematu w rozmowie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby kochanek poprosił cię o email, sms-a z opisem jak Ci sprawić przyjemność? Z zapewnieniem że nie będzie podejmował tego tematu w rozmowie...

Z pisaniem maila czy rozmową na czacie nie mam żadnych problemów. Chodziło mi o rozmowę twarzą w twarz ;)

Przez telefon czy internet staram się w miarę jasno określić co lubię, a czego nie toleruję.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

spotykalem sie kiedys z dziewczyna ktora ewidentnie czula dyskomfort przy pieszczotach oralnych. Nie zeby jej nie sprawialy fizycznej przyjemnosci (czasem dochodzila w ten sposob momentalnie), czy cos bylo nie tak z higiena (wiadome obawy), ale widac bylo ze chce skrocic ten etap i przejsc jak najszybciej do konkretow. Tak po prostu miala, tlumaczac to na rozne sposoby, zeby mnie nie urazic,a ja nie mialem zamiaru robic z tego problemu choc uwielbiam zapach i smak podnieconej, rozowej cipki.

Ale nie o niej chce pogadac, mam po prostu pytanie do naszych Pan: dla ktorej z Was minetka moglaby nie istniec ? Ile jest takich ktorym to nigdy nie sprawialo przyjemnosci ?

-c

Dla mnie też to jest zawsze wstęp. Nie wiem, może nigdy nie trafiłam albo nie mam predyspozycji, ale nigdy w ten sposób nie dojechałam do stacji końcowej ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O Jezu, jak ja nie cierpię tego słowa..."mineta", "minetka". Okropne określenie na tak wspaniałą czynność, brrr...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zdradź jakim słowem się posługujesz. No bo nie patelnia chyba :D.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wspaniałą czynność, brrr...

Tutaj się zgodzę, uwielbiam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki tej pięknej czynności moja malzonka miała ostatnio ogromna przyjemność mocno i daleko odpłynąć ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mniej bo pieszczoty palcami wolałam jako grę wstępną.. Ale ostatnio!!! Uwielbiam i zdecydowanie jest to fun fun fun! Na tyle że czasem to nie tylko gra wstępna ale główny punkt programu:) Pewnie duże znaczenie w tym miał fakt że w końcu potrafiłam podpowiedzieć i wskazać co sprawia mi większą i największą przyjemność. No i jeszcze fakt że sama tak pieszczę swoją dziewczynę dało mi pełniejszy obraz "sytuacji", otwarcia się i chłonięcia wszelkich bodźców, reakcji..

Więc tak, FUN!, zdecydowanie..Aż się rozmarzyłam:)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...