Skocz do zawartości
Mr.K

Bordeaux-en-Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie rozmawiałam z mężem na temat ustaleń w klubie, mąż potwierdził że jest w pełni gotów na to co może się tam wydarzyć. Dostałam oficjalną zgodę na to, że jeśli ktoś wpadnie mi w oko to mogę uprawiać z nim seks.... (byłby to pierwszy raz jak byłabym z innym odkąd jesteśmy razem a to już 10 lat) .... nogi mam jak z waty teraz :P a z drugiej strony nie mogę się doczekać co tam się będzie działo. Bielizna już zamówiona... pozostaje czekać....

Sam osobiście nie miałem okazji ale, znajomi odwiedzili ten klub, z tego co wiem to trochę brakuje tam strefy prywatności zresztą jak już wspomniano wcześniej. Więc na początek i pierwszą wizytę w klubie takiego typu, zabawa może wydawać się trochę krępująca.

Ale oczywiście powodzenia i oby ktoś konkretny wpadł Ci w oko, i wszystko potoczyło się tak abyście wspólnie wyszli stamtąd bardzo zadowoleni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie rozmawiałam z mężem na temat ustaleń w klubie, mąż potwierdził że jest w pełni gotów na to co może się tam wydarzyć. Dostałam oficjalną zgodę na to, że jeśli ktoś wpadnie mi w oko to mogę uprawiać z nim seks.... (byłby to pierwszy raz jak byłabym z innym odkąd jesteśmy razem a to już 10 lat) .... nogi mam jak z waty teraz :P a z drugiej strony nie mogę się doczekać co tam się będzie działo. Bielizna już zamówiona... pozostaje czekać....

Z niecierpliwością czekam na relację :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wizyta za nami :) byliśmy wczoraj :P. Opisze wszystko pewnie na dniach bo dalej zostajemy w Łodzi i mamy jeszcze trochę planów :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bywamy w tym klubie od czasu do czasu przy okazji jednej z cyklicznych imprez, które się tam odbywają. Trochę tam obskurnie, ale ma to swój urok ;) Do dyspozycji gości jest nieduży parkiet i coś w rodzaju boksów przedzielonych ściankami działowymi, gdzie na czarnych, grubych materacach można konsumować znajomości. Jak tam jesteśmy to zazwyczaj jest trochę sprzętu w klimacie BDSM do dyspozycji gości, ale nie wiem czy jest to stała "ekspozycja". Toaleta koedukacyjna. Palarnia. Miła i sprawna obsługa. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu ‎03‎.‎03‎.‎2018 o 10:10, Monia88 napisał:

Wizyta za nami :) byliśmy wczoraj :P. Opisze wszystko pewnie na dniach bo dalej zostajemy w Łodzi i mamy jeszcze trochę planów :P

Pół roku zostaliście?

Chyba było warto ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klub to trochę nazwa na wyrost. Na pewno nie przypomina swingerskich klubów. Raczej dyskotekę z miejscem do seksu. Nie ma pokoi tylko otwarta przestrzeń z boxami do zabawy. Jeżeli ktoś lubi ekshibicjonizm to poczuje się na miejscu. Ale jeżeli ktoś preferuje kameralną zabawę - to tam tego nie uświadczy. Klimat spoko i ludzie również. Można polecić do przetestowania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, przepraszam zupełnie zapomniałam o tym temacie . Fakt, że wizyta była już dość dawno ale niestety nie spełniła naszych oczekiwań. W klubie był tylko jeden gość :( , który w pewnym momencie dołączył do naszej zabawy z mężem ale do niczego konkretnego nie doszło. Spędziliśmy tam jeszcze trochę czasu na luźnych rozmowach a następnie udaliśmy się do zwykłego klubu gdzie miałam okazję poflirtować z innymi gośćmi :). Ogólnie z planów nie rezygnujemy i będziemy chcieli z pewnością dać szansę jeszcze innym miejscom tego typu :)

Z powodu spraw osobistych musieliśmy z mężem odłożyć "te" zabawy w czasie ale z pewnością do nich wrócimy :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się zastanawiamy czy w Listopadzie się nie wybrać aby zobaczyć i może nie tylko ... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja coś napiszę, bo jestem świeżo po kilku wizytach...

Rzeczywiście z frekwencją jest różnie, choć na ostatniej imprezie w ubiegły weekend (2. urodziny klubu) był tłum - ok. 100 osób.  Atmosfera świetna, motto klubu „Możesz wszystko, nic nie musisz” sprawdza się w 100%. Z tego co było widać i słychać wiele znajomości zostało skonsumowanych na miejscu, nie widziałem nikogo pijanego, agresywnego czy ewidentnie łamiącego zasady.

Loże są otwarte, o intymności raczej nie ma mowy, poza jedną prywatną (zamykaną) do której nikt nie wchodzi jeżeli jest „w użyciu”.

Ceny przystępne, obsługa miła i pomocna.  Można płacić kartą.

Wiem, że odbywają się tam  różne imprezy tematyczne, do większości jeszcze „nie dorosłem” - ale z racji wybitnie specyficznych  tematyk są to i tak imprezy zamknięte.

Ale generalnie klub polecam, choćby jako miejsce do wypicia piwa/drinka w innym niż zazwyczaj miejscu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie wyglada na stronce, i w sumie niedaleko od nas,  Trzeba się zebrać i odwiedzić w jakiś weeeknd :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...