Skocz do zawartości
Mr.K

Bordeaux-en-Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

To współczuję, sytuacja napięta jak plandeka na ŻUK-u :D

Bardzo ciekawe porównanie :P . Jest jeszcze jedna impreza (którą mąż i w sumie ja też chce zobaczyć tego dnia) więc niestety u nas wolny czas to jest jakieś pojęcie dawno zapomniene ale pracujemy nad tym żeby w tym roku było fajnie - po prostu spełniamy marzenia i fantazje :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama miejscówka jest w porządku - dobrze wyposażona(różnorodny sprzęt ;) ), miejsce niezbyt eksponowane, więc dosyć dyskretne, dobrze zaopatrzony bar.

Jak traficie na fajnych ludzi do tego to już zazdroszczę dobrej zabawy. :D

Zouza, głównie na to liczymy bo tak jak pisałam będzie to nasza pierwsza wizyta, głównie pomysł męża i moich kolezanek, które przekonały mnie ze raz sie zyje :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stówa, bo Monie to fajne Babki. :D

Moniu, zatem życzę dobrej zabawy i czekam na relację. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie Monie to lubię bardzo :dobre:

Dziękuję bardzo :) mam nadzieję, że okazji nie zabraknie żeby Was jeszcze bliżej poznać :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stówa, bo Monie to fajne Babki. :D

Moniu, zatem życzę dobrej zabawy i czekam na relację. :)

Oczywiście zdamy relacje :) Mam nadzieję, że będzie przyjemnie.. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monie fajne, ale i te koleżanki fajne, że namawiały, do tego skutecznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miejsce fajne..Ciekawa lokalizacja..

Bar zaopatrzony fakt..Obsluga ok..Kultura jednym słowem...

Bylem.parę razy...Tłumów nie było szczegolnie akurat..ale polecam..Jest ok

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwijając temet...bo wczesniej tak na szybko parę zdań napisalem tylko...

Jak mówiłem miejsce jest fajne..takie pofabrykanckie magazyny jakby..Kiedys z pewnością były to wlości jakiegos lodzkiego Króla Bawełny...

Jest gdzie zaparkowac ..przechodzi sie przez brame,w ktorej siedzi portier...

Ma terenie ogólnie sporo firm...wynajmuja pomieszczenia na dzialalnosc...ale wieczorem to juz wszystko zamkniete raczej.. Co do klubu...jeden poziom...czyli nie ma pietra itp..jedna kondygnacja...szatnia ok..kolory wewnatrz jakna klub przystało..raczej ciemnawo..ale w normie... kolo baru tv i na ekreani filmiki..muzyczka gra... na stolach gratisowe solone orzeszki ..

Jedyny dyskomfort....pokoik prywanty..

Nie gwarantuje w pełni prywatności gdyz jest to wydzielony konstrukcyjna scianka obszar....Fani ciekawosci z latwoscia moga wspiac sie na taborety lub pufyi maja sex na zywo jak na dloni...

Co do obsługi...ludzi ktorzy bywają..

Pisalem bylem pare razy...i.spokojnie..

Raz trafilem jak obsluga wyprosila Pana,ktory przesadzil troszke.z alko...Ogolnie poziom jest...

Fajny Klub.. podsumowujac

Odwiedzajcie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie rozmawiałam z mężem na temat ustaleń w klubie, mąż potwierdził że jest w pełni gotów na to co może się tam wydarzyć. Dostałam oficjalną zgodę na to, że jeśli ktoś wpadnie mi w oko to mogę uprawiać z nim seks.... (byłby to pierwszy raz jak byłabym z innym odkąd jesteśmy razem a to już 10 lat) .... nogi mam jak z waty teraz :P a z drugiej strony nie mogę się doczekać co tam się będzie działo. Bielizna już zamówiona... pozostaje czekać....

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...