Skocz do zawartości
Mr.K

Bordeaux-en-Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

On: zaintrygowałeś mnie, ale niestety strona clubu nie otwiera się, a wujek google nic nic pokazuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strona klubu się otwiera.

Słyszeć słyszałem, otworzył się bardzo niedawno, mocno się reklamuje na zbiorniku. Co z niego będzie, czas pokaże.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, minęło już trochę czasu odkąd klub istnieje. Wybieramy się do Łodzi i rozważamy wizytę w tym klubie (byłaby to nasza pierwsza wizyta w klubie tego typu). Czy ktoś coś może powiedzieć czy warto?

http://bordeauxclub.pl

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od znajomych bywalców wiem, że warto.

Bardzo sobie chwalili i próbowali mnie zaciągnąć.

Ale, jak to zwykle w takich klubach, zabawę tworzą ludzie. Jak się trafi na fajną ekipę, to samo miejsce staje się sprawą drugorzędną. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Zouza :) ustaliliśmy że sprawdzimy, bo mamy mało okazji żeby wyrwać się z codzienności a tym razem będzie taka okazja. Ustaliliśmy, że jeśli okaże się to nie nasza bajka to pop prostu wyjdziemy, natomiast jeśli sam klub reprezentuje już jakiś poziom to przynajmniej warto sprawdzić. Do odważnych świat należy :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjeżdżajcie 10-go zrobimy :lach:

Stówa, tego dnia mamy dwie imprezy urodzinowe w Warszawie, trzeciej ( w Łodzi) nie zmieścimy :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama miejscówka jest w porządku - dobrze wyposażona(różnorodny sprzęt ;) ), miejsce niezbyt eksponowane, więc dosyć dyskretne, dobrze zaopatrzony bar.

Jak traficie na fajnych ludzi do tego - to już zazdroszczę dobrej zabawy. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...